Egészség

Hogyan teszi ellenállhatatlanná a bőröd a Bioptron fényterápia?

A tél során bőröd veszít vitalitásából, hidratáltságából, és a pigmentek is megkopnak, ezért lehet a bőröd fakóbb, mint a nyári hónapok során, amikor a Nap fénye természetes D-vitamin utánpótlással látja el.

Ezt a veszteséges állapotot kell minél előbb felszámolnod ahhoz, hogy bőröd újra régi fényében ragyogjon, és hosszútávon egészséges maradjon.

Az első feladat a hidratáltság helyreállítása, mely külső és belső hidratálásból tevődik össze: kívülről különböző krémek, olajok segítenek a bőr víztartalmának megkötésében, míg a belső hidratáltságod az elfogyasztott tiszta víz mennyiségétől függ. Ez akár napi 3-3,5 liter is lehet, attól függ milyen a testfelépítésed, testsúlyod és milyen tevékenységet végzel a napjaid során. Egy fizikai munkát végző embernek ennél több vízre is szüksége lehet, de az irodában dolgozók sem adhatják alább, hiszen a klimatizált helyiségek páratartalma nagyon alacsony.

Hogyan segít regenerálni a bőrödet a Bioptron?

A Bioptron fényterápia természetes módon serkenti a szervezet regeneratív képességét és segít beindítani a testünkben rejlő öngyógyító folyamatokat.A fényterápia a szövetekbe hatolva biostimulációs folyamatokat indít el, ami fokozza a szervezet működését. A BIOPTRON-technológia mára széles körben használt és elfogadott a gyógyításban mint felhasználóbarát, hatékony, nem gyógyszeres orvostechnikai eszköz.

A fényterápia közvetlen hatása, hogy gyorsítja a sebgyógyulást, segít a bőrproblémák és bőrgyógyászati panaszok kezelésében, valamint enyhíti a téli depresszió, tavaszi fáradtság tüneteit is.

Ezekért a jótékony hatásokért főleg a tél vége felé, a tavasz kezdetekor érdemes kihasználnod a Bioptron csodálatos erejét, hogy újult erővel kezdhesd a következő évszakot.

Termékeinket megvásárolhatod webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.