Egészség

Hogyan győzd le a tavaszi fáradtságot?

Először is tisztázzuk mi a tavaszi fáradtságnak nevezett jelenség! Ez egy tünetegyüttes, amely a szervezet kimerülését jelzi számunkra – minél hosszabb tél áll mögöttünk, annál erőteljesebben.

Az immunrendszer kimerülése, alvászavarokból eredő kialvatlanság, téli depresszió – ezek az általános kiváltó okai a tavaszi fáradtságnak. Hogyan lehet ezeken segíteni?

Először is, pihend ki magad. Egy felnőtt szervezetének napi 7-9 óra alvásra van szüksége a kiegyensúlyozott és egészséges élethez. Az alvás megvonása, vagy elmaradása már rövid távon is súlyos betegségek okozója lehet. Nem véletlen, hogy egyes háborúkban előszeretettel alkalmazták kínzásként, hogy a hadifoglyokat nem engedték elaludni. Sok esetben ezek az áldozatok belehaltak az alváshiányba.

A kialvatlanság oka lehet például a horkolás is – a sajátod vagy a párodé – amit érdemes szakorvossal kezeltetni. A horkolás ugyanis egyfajta légszomj, hirtelen kapkodás a levegő után, ami úgynevezett mikro ébredéseket okoz és gátolja a kielégítő pihenést.

Fáradtságérzetet válthat ki még az immunrendszer legyengült állapota is, amely a téli fényhiányra, vitaminok hiányára vezethető vissza. Ennek legjobb ellenszere, ha tudatosan, irányítottan pótolod a szervezeted számára a fényhiányt. Erre kiváló eszköz a Bioptron fényterápia, amely hatásos, mégis kíméletes kezelést tesz lehetővé.

A BIOPTRON FÉNYTERÁPIA ALKALMAZÁSA
A BIOPTRON fényterápiát egyénileg kell alkalmazni. Az egyes kezelések időtartama és a kezelés teljes hossza elsősorban az egészségügyi problémától és a kezelendő területtől függ.
A javallat függvényében a BIOPTRON fényterápia pár percet vesz igénybe, naponta egy vagy két alkalommal. A terápiát olyankor végezzük, amikor van néhány percünk a pihenésre, hogy élvezhessük a terápia biostimulatív hatását.

A BIOPTRON fényterápiát világszerte elfogadták a megelőzés, a terápia és a rehabilitáció területén, mint a kezelés egy új módját.

Jó módszer a szervezeted megújítására, felfrissítésére, ha több folyadékot (tiszta vizet) fogyasztasz, mint általában. Ez segíti a tisztítókúrákat, meggyorsítja a lerakódott salakanyagok távozását és felfrissíti a sejteket, energiával tölti fel az izmokat és tisztítja a vért is. Nemcsak tavasszal, hanem egész évben kiváló minőségű tiszta vizet biztosít az egész család számára az EdelWasser vízszűrő berendezés. Az egyedülálló 5 szintű szűrőrendszerrel rendelkező víztisztító rendszer a fordított ozmózisos technológiára épül, a vezeték nélküli okos megoldás pedig minden várakozást felülmúl majd a víztisztítási kapacitásával.

Elég pár apró részletre nagyobb figyelmet fordítani ilyenkor, és elkerülhetők a tavaszi fáradtság okozta tünetek!

Termékeinket megvásárolhatod webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.