Terméktámogatás – Konyhai berendezések

Terméktámogatás – Konyhai berendezések

Artmix Pro multifunkciós konyhai robotgép

ArtMix Pro brosúra

Az alábbi videóban röviden bemutatjuk a sokoldalú konyhai asszisztenst, az ArtMix Pro-t! Az ArtMix Pro tökéletesen illeszkedik napjaink modern, rohanó, stresszes életmódjába. Segítségével számos új étel- és italkészítési lehetőség nyílik meg anélkül, hogy konyhájában eluralkodna a káosz. A turmixoktól és a smoothie-któl kezdve a krémleveseken, a párolt zöldségeken és húsokon át a frissítő italokig az ArtMix Pro egy igazi professzionális séfként segíti Önt a konyhában. Az Artmix Pro robotgépet az amatőr szakácsok és a mesterséfek egyaránt értékelik és elismerik. 16 automata programmal képes HIDEG vagy MELEG ételeket és italokat készíteni. Természetesen manuális beállításokra is van lehetőség, így igazi profiként készítheti el kedvenc receptjeit. Az ArtMix Pro automata vákuumfunkcióval is rendelkezik, hogy az elkészített ételek és italok a lehető legtovább frissek maradjanak, a főzés utáni mosogatásról pedig a készülék öntisztító programja gondoskodik.

ArtMix konyhai robotgép

ArtMix használati útmutató

Bemutató videónkból megismerheti az automata főzőfunkcióval rendelkező ArtMix robotgépet:

 

More Juice Press gyümölcsprés

More Juice Press tájékoztató brosúra

More Juice Press használati útmutató

Az alábbi videóban bemutatjuk a More Juice Press lassú gyümölcsprés összeszerelését és használatát. A rövid anyagból megtudhatja, hogy a készülék segítségével hogyan préselhet gyümölcsleveket, illetve hogyan készíthet hűsítő desszerteket.

MixSy multifunkciós konyhai mixer

MixSy tájékoztató brosúra

Rövid videónkban bemutatjuk a MixSy sokolalúságát – mixerünk egyebek mellett porcukor készítésre, dió darálásra és hagyma aprításra is kiválóan alkalmas: