Terméktámogatás – Légtisztítók

Therapy Air iON

 

Az emberek átlagosan több, mint 11.000 liter levegőt lélegeznek be minden nap. Időnk 90%-át zárt helyeken töltjük – otthonunkban, munkahelyünkön, iskolában, fitneszklubokban, stb. – ahol akár 100-szor több szennyezőanyag és allergén lehet, mint az egyébként is igen szennyezett kültéri levegőben. A szennyezett levegő egészségtelen és számos halálos betegség kiváltó oka is lehet (A légszennyezés káros hatásairól és a tiszta levegő fontosságáról itt találhatsz egy részletes összefoglalót). Védd saját és családod egészségét a Therapy Air® iOn-nal – a piacvezető ötszintű levegőtisztító rendszerrel.

A háromszoros tesztgyőztes légtisztító

A Therapy Air iON már háromszor győzött a németországi ExpertenTesten éves összehasonlító tesztjében.

A Therapy Air iON már háromszor győzött a németországi ExpertenTesten éves összehasonlító tesztjében.

2020-ban a Zepter Therapy Air ION készülék immár harmadszor nyerte el egy Németországban tevékenykedő gyártó-független tesztportál, az ExpertenTesten csapatának első díját. A teljes tesztet itt találod, az egyik korábbi teszt részletes ismertetését pedig ide kattintva érheted el.

Tanúsítvánnyal igazoltan kiszűri a COVID-19 koronavírust a beltéri levegőből

A német GUI Lab tanúsítványa, amely igazolja a Therapy Air iON hatékonyságát a vírusok ellen.

A német GUI Lab tanúsítványa, amely igazolja a Therapy Air iON hatékonyságát a vírusok ellen.

A GUI-Lab tanúsítványa igazolja, hogy a Therapy Air Ion “az alkalmazott szűrőkkel különösen hatékony a legapróbb részecskék, úgy mint a finom por, baktériumok, penészgombák és vírusok kiválasztásában. Az utóbbi csoportnál főleg az úgynevezett cseppfertőzés útján terjedő típusokat szüri ki (pl. SARS-CoV-2)”

Az elismert lengyel Geltz Media gondozásában lévő Hipoalergiczni Magazine a terméket kifejezetten ajánlja allergiás és asztmás személyek részére, gyerekeknek, tinédzsereknek és minden embernek, aki próbálja elkerülni a levegő útján terjedő szennyeződéseket. Tanúsítványt adtak ki, amelyben igazolják, hogy a Therapy Air iOn egy “allergiás-barát” termék.

A TherapyAir iOn a legjobb megoldás arra, hogy otthonodban, irodádban, vállalkozásodban megnyugtató módon szűrd ki a levegőben terjedő vírusokat és így biztosítsd családod, szeretteid, munkatársaid és ügyfeleid védelmét.

Mostantól 5 év jótállással!

Zepter Therapy Air 5 év jótállással

Aki a Zeptert választja, az a prémium minőséget választja. Megfizethető luxust biztosítunk Neked, és a Zepter neve garancia arra, hogy a legjobbat kapod! Ráadásul jelen helyzet rávilágított arra, hogy a tiszta levegőért nekünk is tennünk kell. Ebben lesz partnered a TherapyAir iOn légterápiás készülék, melyre mostantól öt év jótállást vállalunk!

Keresd a díjnyertes légterápiás készüléket webshopunkban!

Ne érd be kevesebbel, válaszd a legjobbat, ha rólad és szeretteidről kell dönteni!

 


FONTOS! Ahhoz, hogy a Therapy Air® iOn a lehető legnagyobb védelmet nyújtsa az otthonod vagy munkahelyed levegőjében előforduló porszemcsékkel, pollenekkel, atkákkal és egyéb szennyezőanyagokkal szemben, a készülék szűrőit bizonyos időközönként cserélni kell. Egyedülálló szűrőink áthatolhatatlanok a szennyezőanyagok számára és kizárólag a tiszta levegőt engedik át magukon. A szűrőkészlet 2 db antibakteriális szűrőt, 1 db HEPA szűrőt, 1 db anti-allergén szűrőt és 1 db aktív szén szűrőt tartalmaz. Therapy Air® iOn szűrők csereperiódusa a légszennyezettségtől függ, de évente egyszer ajánlott. A Therapy Air® iOn szűrőkészletet ide kattintva kényelmesen megrendelheted ingyenes házhoz szállítással.


Therapy Air iOn

Therapy Air iOn használati útmutató

Therapy Air iOn terméktájékoztató katalógus

A Therapy Air iOn légtisztító hatékony részecske- és füstszűrő képességeiről valós szmogtesztjeink tanúskodnak:

Az alábbi videó segítségével megismerheted a Therapy Air iOn ötszintű szűrőrendszerét: