Otthon

Új TherapyAir iOn HEPA szűrő, fokozott védelem a vírusokkal és baktériumokkal szemben!

Bár a TherapyAir iOn légtisztítót eddig is az egyik leghatékonyabb és legmegbízhatóbb légtisztítójaként tartották számon, a TherapyAir iOn védelmi rendszerét egy további védelmi vonallal láttuk el. A HEPA szűrő fejlesztésének eredménye a teljesen új, H-13-as besorolású, úgynevezett “RedHEPA” szűrő, melyet antimikrobiális bevonattal láttunk el (TB30). A RedHEPA szűrőre felvitt antimikrobiális bevonatnak köszönhetően a TherapyAir iOn légtisztítók nem csak kiszűrik a szennyeződések 99,97%-át, köztük a baktériumokat, a Covid-ot és más vírusokat, de el is pusztítják azokat. Ez még nagyobb biztonságot jelent neked, családodnak, munkatársaidnak és ügyfeleidnek.

Ne hagyd, hogy Covid vagy más új illetve szezonális kórokozók beleszóljanak az életedbe vagy üzleti ügyeidbe, válts RedHEPA szűrőre!

További információ a termékről itt olvasható.

 

A HEPA szűrőt a PWC-570-49 szűrőszett részeként forgalmazzuk webshopunkban,  illetve kereskedőnk révén, a Zepter szervizben, illetve a budapesti bemutatótermünkben (1138 Budapest, Váci út 191., Telefon: +36703900402)

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.