Egészség

Lélegezz szabadon!

Az elmúlt év mindannyiunk életét megváltoztatta, ugyanis a koronavírus világszintű terjedése egyértelműen rávilágított, hogy társadalmunk minden szereplőjének változtatnia kell szokásain. Ez elkerülhetetlen. A felelősséggel dolgozó vállalkozások növelik a higiéniai biztonságot minden téren, sőt szeretnének egy olyan környezetet biztosítani dolgozóiknak és ügyfeleiknek, ahol újra szabadon lélegezhetnek, hiszen a helyiségben már gondoskodtak a garantáltan tiszta levegőről.

De lássuk, hol is tartunk jelenleg?

Hazánkat 2020. márciusában érte utol a világjárvány, akkor kezdődtek a korlátozások. A vállalkozásoknak rövid idő alatt olyan kihívásokkal kellett szembenézniük, melyekre korábban nem volt még példa. Aki nem tudott gyorsan reagálni, változtatni, az sajnos már tavaly bezárta kapuit. Az elmúlt egy év alatt kifejlesztésre került számos vakcina, megkezdődött a védőoltások beadása, viszont ezzel párhuzamosan újabb és újabb vírusmutációk is megjelentek. Az már szinte biztos, a koronavírus valamilyen formában még sokáig velünk lesz. Az élet nem áll meg, a vállalkozásoknak, a gazdaságnak működnie kell!

Indítsa újra vállalkozását a Zepter Therapy Air iOn légterápiás készülékével, melyet már három alkalommal (2016, 2019 és 2020) választottak Németország legjobb légtisztítójának!

A TherapyAir iOn a legjobb megoldás arra, hogy irodájában, vállalkozásában vagy otthonában megnyugtató módon szűrje ki a levegőben terjedő vírusokat és így biztosítsa munkatársai, ügyfelei és szerettei védelmét.

Mi történik, ha a vírus bekerül a beltéri levegőbe?

Kutatások megmutatták, számítógépes szimulációkkal láthatóvá tették, hogy ha egy fertőző személy belép egy zárt térbe -és itt most ne csak a koronavírusra gondoljunk, hanem bármilyen más baktériumra és vírusra is, amely cseppfertőzéssel terjed-, akkor a kórokozók akár órákon keresztül képesek a mikrocseppekhez kapcsolódva a levegőben lebegni mindaddig, amíg gazdatest hiányában el nem pusztulnak vagy valamilyen hatékony módon kiszűrésre nem kerülnek a levegőből. A tesztgyőztes TherapyAir iOn ez utóbbiban tud segíteni!

Nézze meg alábbi rövid videónkat, és azonnal látni fogja, hogy miért érdemes a hivatalos tanúsítvánnyal igazolt TherapyAir iOnt készüléket választania megoldásnak!

A gui-lab Ing.-Büro Dr. Winkens igazolja, hogy a Zepter TherapyAir® iOn légtisztító készülék teljesíti a gui-lab logó követelményeit. A készülék az alkalmazott szűrőkkel különösen hatékony a legapróbb részecskék, úgy mint a finom por, baktériumok, penészgombák és vírusok kiválasztásában. Az utóbbi csoportnál főleg az úgynevezett cseppfertőzés útján terjedő típusokat szűri ki (pl. SARS-CoV-2, közismert nevén koronavírus).

Egyre több vállalkozás, köztük könyvelő irodák, kozmetikák, fodrászatok, különböző kisebb-nagyobb eladótérrel rendelkező üzletek, óvodák, orvosi rendelők, önkormányzati vállalkozások és idősek otthona döntött már a készülékünk mellett, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél több helyre eljusson megoldásunk.
Nézzen meg néhány referenciát!

Legyen Ön a következő tudatos cégvezető, aki megóvja munkatársai és ügyfelei egészségét és ezzel felkészül a jövő kihívásaira is!

Egyik partnerünk a Silvanus Hotel Visegrád **** még a 2020-as újranyitásra készülve a közösségi terek beltéri levegőjének biztosítását 10 db TherapyAir iOn készülékkel oldotta meg. Ez a jelentős fejlesztés az újranyitás kommunikációjában is kiemelt szerepet kapott.

 

Ne várjon tovább…

hiszen a többszörös tesztgyőztes TherapyAir iOn légtisztító, mely immár hivatalos tanúsítvánnyal igazoltan képes eltávolítani a koronavírust (COVID-19) a levegőből, most öt év jótállással az Ön és vállalkozása számára is elérhető!

Válassza az Ön belső tereihez jobban illeszkedő TherapyAir iOn készüléket fehér színben vagy limitált kiadású fekete színben!

 

Amennyiben a fent leírtakat és a videót érdekesnek találta, akkor készséggel állunk rendelkezésére a vállalkozása igényeinek megfelelő megoldás kidolgozásában.

Zepter Bemutatóterem
1138 Budapest, Váci út 191. | Telefon: +36 1 323 2426 | Mobil: +36 70 390 0402
E-mail: info@zepter.hu

Zepter webshop
shop.zepter.hu

 

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.