Egészség

A Zepter elsőként nyerte el Magyarországon az Alvásbarát termék díjat!

Az első alvásbarát termék Magyarországon

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Zepter TherapyAir iOn légtisztító készüléke az első termék, amely elnyerte a Magyar Alvás Szövetség Alvásbarát termék díját (Sleepfriendly Product Award).

A minősítési kategória azokat a termékeket/szolgáltatásokat jelöli, amelyek közvetve vagy közvetlenül a jó alvást segítik példamutató módon.

A Therapy Air iOn alvásbarát termék

A díj megítélését 2021. március 18-án, az Alvás Világnapja alkalmából rendezett nagyszabású konferencián jelentette be G. Németh György, a Magyar Alvás Szövetség elnöke, aki ezt követően a Zepter Magyarország 30. születésnapi gálaünnepségén adta át a díjat Dudás László ügyvezető igazgató részére.

Nézd meg videónkat a díjátadásról:

Az Alvásbarát termék díj oklevelét a képre kattintva nézheted meg nagy méretben:

Az alvás életelixír, amit a hosszú és egészséges életért kaptunk, de visszaéltünk vele és akarva-akaratlanul alulértékeltük. Hasonlóan természetesnek és kevésbé fontosnak minősítettük a levegő tisztaságát is, amiből naponta 11 ezer litert áramoltatunk át a tüdőnkön. Az alvás, amivel 6-8 órát töltünk és az összes regeneráló folyamtatot lefuttatjuk ez idő alatt, valamint a levegő minősége, amit közben belélegzünk egy olyan természetes és pozitív kapcsolódás, amiért nem is kell további okokat keresni, hogy miért érdemelte ki készülékünk ezt a megtisztelő díjat. Az alvásunk és a levegő minősége javítható, tökéletesíthető és egy mindenki számára elérhető kombináció lehet a hosszabb és egészségesebb élethez.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.