Terméktámogatás – Víztisztítók

Terméktámogatás – Víztisztítók

EGÉSZSÉGES, TISZTA VÍZ BÁRMIKOR

A Zepter International kifejlesztette az egyik leghatékonyabb otthoni vagy irodai vízszűrő rendszert, amely megtisztítja a vizet a szennyezőanyagoktól és káros vegyi anyagoktól. Eredményességét nemzetközi tanúsítványok, a legszigorúbb minőségbiztosítási eljárások, valamint harmadik fél által végzett alapos laboratóriumi tesztek garantálják. Az AqueenaPro 5 szintű fordított ozmózisos vízszűrő rendszere kiemelkedően tiszta vizet állít elő a vegyi anyagok, nehézfémek, illetve a szilárd- és egyéb szennyezőanyagok eltávolításával. A praktikus, teljesen automatizált készülék a leggazdaságosabb módja a napi ivóvíz-szükséglet biztosításának az otthonában és az irodában egyaránt. Nincs többé szükség drága palackozott vízre, amely akár veszélyt is jelenthet az egészségünkre.  Csak a tiszta víz szolgálja az egészségünket.

Aqueena Pro víztisztító készülék

Aqueena Pro használati útmutató

Aqueena Pro termékismertető brosúra

Aqueena Pro vásárlói tájékoztató

Az Aqueena Pro gyors és hatékony víztisztító képességét élesben is teszteltük:

Edelwasser víztisztító készülék

Edelwasser víztisztító használati útmutató

EdelWasser termékismertető brosúra

EdelWasser vásárlói tájékoztató

CleanSyMag vízlágyító készülék

A CleanSymag egy innovatív vízkezelő készülék, amely feloldja és eltávolítja a vízből a vízkövet, miközben megtartja a víz organikus és kémiai jellemzőit. A CleanSymag tekercsében generált elektromágneses mezőnek köszönhetően a vízben több oxigén tud feloldódni, helyreáll a víz pH értéke, és javul a víz minősége – ez ivóvíz vagy főzésre használt víz esetén is előny. A CleanSymag a kellemetlen ízeket és szagokat is eltünteti a vízből.

Cleansy Mag használati útmutató

CleanSyMag terméktájékoztató

Zepter keverőcsapok

Háromállású csaptelepeink csúcsminőségű termékek divatos formatervvel, amely minden modern háztartásban jól mutat. A Zepter Clean Water rendszer nélkülözhetetlen eleme, a háromállású csaptelep révén a tisztított ivóvízhez és hideg-meleg csapvízhez egyszerűen, egyetlen csaptelep használatával juthat hozzá. Tisztított és tisztítatlan vizek semmilyen módon nem keverednek egymással, mivel a kétféle ivóvíz két, egymástól teljesen elkülönített rendszeren keresztül nyerhető ki.

Zepter csaptelepek – terméktájékoztató