Egészség

TÖBB RÉGIÓBAN ROSSZ A LEVEGŐ MINŐSÉGE

Többfelé rossz a levegő minősége a szálló por miatt – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

Az NNK tájékoztatása szerint a szálló por miatt Putnokon és Sajószentpéteren egészségtelen a levegő. Miskolcon, Kazincbarcikán, Göncön, Nyíregyházán és Győrben kifogásolt a levegőminőség.

Az érintett térségekben az NNK azt javasolja a keringési, légzőszervi betegségben szenvedőknek, főleg az időseknek, a légszennyezettségre érzékenyeknek, hogy kerüljék a szabadban tartózkodást, az aktív testmozgást.

Az egészségtelen minősítésű településeken pedig az egészséges embereknek is azt tanácsolják, hogy kerüljék a szabadban hosszabb ideig tartó fizikai munkát, sporttevékenységet, a gyermekeket pedig óvják a megerőltető szabadtéri tevékenységtől.

Az NNK szerint a meteorológiai előrejelzés alapján várhatóan javul a levegőminőség.
Ez kedvező hír az elkövetkező napokra, ugyanakkor összességében sajnos több mint 10 éve nem javul a levegőminőség Magyarországon, így a légszennyezettség problémájával újra és újra szembe kell néznünk.

(Források: Ma.hu/MTI, Agroinform)

VAN MEGOLDÁS!

A Therapy Air® iOn egy hatékony légtisztító, amely 6 szintű szűrőrendszert tartalmaz.

Tanúsítvánnyal igazoltan kiszűri a 10-, illetve 2,5 mikron átmérőjű (PM10 és PM2.5) ártalmas részecskéket a levegőből.

Therapy Air® iOn – tiszta és egészséges levegő otthonodban vagy a munkahelyeden!

Therapy Air iOn légtisztító a tiszta beltéri levegőért

Therapy Air iOn légtisztító a tiszta beltéri levegőért

A Therapy Air® iOn-t független német szakértők már 3-szor választották a legjobb légtisztítónak (expertentesten.de 2016, 2019, 2020.).

2020 áprilisában az elismert német laboratórium, a GUI Lab tanúsítvánnyal látta el a Therapy Air® iOn-t, amely igazolja, hogy a légtisztító a SARS-CoV-2 vírust, vagyis a napjainkban terjedő koronavírust is kiszűri a levegőből (GUI tanúsítvány).

Az egyedülálló, szabadalmaztatott Therapy Air iOn légtisztító és negatív ion generátor 6 szintű szűrőrendszerrel rendelkezik, amellyel az egészségre ártalmas részecskék és kórokozók – a PM10 és PM2.5 szemcseméretű szállópor, a mérgező vegyületek, a baktériumok és a vírusok – 99,9%-át eltávolítja a levegőből.

A Therapy Air® iOn-t mindenki számára ajánljuk, de azok számára különösen hasznos, akik allergiában, asztmában vagy egyéb krónikus légúti betegségben szenvednek. (Allergiás-barát termék tanúsítvány).

A Therapy Air iOn 1,236,000 negatív iont állít elő köbcentiméterenként, vagyis 10-szer többet, mint amennyi a Föld egyik legegészségesebb levegőjű helyén, a Niagara vízesésnél képződik. A negatív ionok fontos szerepet játszanak az egészségünk megőrzésében: semlegesítik a szabad gyököket, stimulálják a sejt-anyagcserét, javítják az immunrendszer működését és vértisztító hatással is rendelkeznek.

A Therapy Air® iOn 130 m2-es helyiségek levegőjét képes megtisztítani.
A Therapy Air® iOn légtisztítóra 5 év jótállást biztosítunk.
Ha szeretnéd közelebbről is megismerni a csúcskategóriás légtisztítónkat, látogass el valamelyik Zepter bemutatóterembe vagy vásárold meg most ezen a linken.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.