Egészség

A Bioptron bámulatos hatása: egy közismert példa testközelből

A népszerű énekesnő, Judy élete gyökeresen megváltozott, amikor 1998 decemberében autóbalesetet szenvedett. Szinte alig maradt ép csontja, életéért sokáig küzdöttek az orvosok. Szerencsére sikeresen felépült, ez azonban azt jelentette, hogy számos műtéten át kellett esnie: több, mint 35 műtéten van túl.

Judy az orvosai javaslatára már a kezdeti műtétek után kihasználta a Bioptron fényterápia áldásos hatásait, kezelőorvosai folyton azt látták, hogy sokkal előrébb tart a gyógyulási folyamatban, mint az megszokott.

Nézd meg az énekesnővel készült beszélgetésünket, amiből az is kiderül, hogy a Bioptron terápiát hogyan és mikor használja az énekesnő a kislányán. A videóból azt is megtudhatod, hogyan sikerült a Bioptron fényterápia hatását még jobban fokozni.

Nemcsak az énekesnőt kerestük fel, hanem kezelőorvosát, Dr. Pap Péter plasztikai sebészt is, hiszen az ő tapasztalata is sokaknak jelenthet segítséget a fényterápia kapcsán. A szakember megítélése szerint a pácienseinek közel 70%-a már hallott a Bioptronról, pozitív a megítélése a terápiának, és ezért könnyű ajánlani. Nincs szövődménye, nincs mellékhatása, így aztán mindenkinek segíthet: regenerációs folyamatokhoz és a sebgyógyulásokhoz szinte rutinszerűen ajánlja a szakember.

Bioptron készülékek vagy más Zepter termékek megvásárolhatók webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.