Egészség

Kezdődik az allergiád? Ezt próbáld ki!

Megérkezett a várva várt tavasz – és vele a következő allergiaszezon is…

Az első borús, őszi naptól kezdve természetünknél fogva ezt a pillanatot vártuk! Amikor végre felragyog a Nap és az a kellemes meleg érzés – amit csak a Nap képes kiváltani az emberből – végre ismét átjárja a testünket-lelkünket.

A téli sötétség, az időjárási viszonyok és a bezártság hatásaitól végre megszabadulhatunk, azonban hazánkban minden negyedik (!) embert érint egy rettentő kellemetlen tünetekkel járó betegség, ami szintén a tavasz első napsugaraival karöltve érkezik, ami nem más, mint az allergia.

Pollen, por, állatszőr, fűfélék, különböző ételek és még sorolhatnánk, mi mindenre lehet allergiás valaki. Az allergia röviden az immunrendszer túlzott reakciója bizonyos anyagokra, amelyek egyébként nem gyakorolnának különösebb hatást a szervezetre. Nevezhetjük ezt akár az immunrendszer egyensúlyvesztésének is, azonban a következmények jóval súlyosabbak lehetnek ennél.

Az allergia tünetei lehetnek:

  • szénanátha
  • tüsszügés, könnyezés
  • a szem szaruhártyájának gyulladása
  • orrnyálkahártya megvastagodása
  • nehézlégzés, köhögés

Súlyos esetben akár anafilaxiát – és ezt követően halált okoz. Az allergia tehát koránt sem vehető félvállról, ráadásul jelenleg az orvostudomány csak a tüneti kezelést ismeri és a karantént javasolja megoldásként.

A valódi megoldás az egyensúly helyreállításában rejlik. Ennek érdekében, ha érintett vagy fogyassz sok gyümölcsöt, akár minden étkezéskor. Növeld a vitaminbevitelt, elsősorban a C-vitamin dózisát. Tartózkodj minél többet a természetes napfényben – a megfelelő óvintézkedések megtétele mellett! És ha igazán jót akarsz magadnak, akkor használd a Bioptron fényterápiát.

Hiszen ez a fényterápia nemcsak a téli depresszión, a fényhiányon tud segíteni, hanem az immunrendszeredet is erősíti. Érdemes kihasználni tehát a polarizált fény gyógyító hatását! A fény ily módon optimális mélységben képes behatolni a szövetekbe, így harmonizálja az anyagcserét, stimulálja az immunrendszert, serkenti a sejtek, különösen a fehérvérsejtek aktivitását és ily módon javítja az immunrendszer hatékonyságát.

Bár az utcáról, a külvilágból beérkező levegőt nem tudjuk megtisztítani, az otthoni levegőnk lehet kristálytiszta! Minden allergiás álma, hogy legalább az otthonában békére leljen, és ezt a tiszta levegő biztosíthatja. A Zepter Therapy Air iOn légtisztító készülék ötszintű szűrőrendszere nagyjából 220.000 negatív iont generál köbméterenként; ez a Föld legegészségesebb részeire jellemző ion-mennyiség.

Képzeld el, hogy az otthonodban ezt az elképesztően tiszta, egészséges levegőt szívhatod be nap mint nap…

Termékeinket megvásárolhatod webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.