Egészség

Te hogyan ünnepled meg a vizet?

1993 óta a víz világnapját ünnepeljük március 22-én. A világnapot 1992-ben, a Rio de Janieróban tartott nemzetközi Környezet és Fejlődés konferenciát követően kezdeményezte az ENSZ közgyűlése.

Az apropója Földünk apadó vízkészlete mellett az a felismerés, hogy a vízzel együtt mi magunk is „elfogyunk” – ivóvíz nélkül az emberiség elpusztul. Testünk 70%-a víz, az idős emberek esetében ez lecsökkenhet akár 60%-ig is, azonban nem árt tudni, hogy ha a test vízkészlete 50%-ra csökken, akkor bekövetkezik a halál.

A klímaváltozás és a vízpazarlás következményei beláthatatlanok az emberre nézve, ha csupán ezt az egy tényezőt emeljük ki. A világ egyes országaiban szigorú vízfogyasztási kvótákat vezettek be, amelyek vonatkoznak az ivóvíz fogyasztására és a tisztálkodási célú víz felhasználásra egyaránt.

Mi itt Európa közepén szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen egyrészt saját vízkészletekkel is rendelkezünk, és a vízhálózatunk is igen fejlett.

Néhány dologra azonban nem árt odafigyelni! A víz tisztítása drága eljárás, a szennyezőanyagok azonban veszélyt jelentenek a fogyasztókra nézve. Ezért kormányzati intézkedés deklarálja, hogy az ivóvízben mennyi és milyen szennyezők lehetnek.

Ezek az értékek látszólag alacsonyak ugyan, de ha utánaszámolsz, mennyi káros anyagot iszol meg egy év alatt a csapvízzel – esetleg 10-20-30 év alatt… – akkor magad is rádöbbensz, hogy ez nincs így teljesen rendjén. Ha valóban tiszta és egészséges vizet akarsz a szervezetedbe juttatni, akkor magadnak kell megtisztítanod a vizet a fogyasztás előtt.

A Zepter víztisztító készülékei hosszú távon biztosítják számodra a valóban egészséges, tiszta ivóvizet. Az Edelwasser víztisztító a fordított ozmózis elvén működik, és 5 lépcsős szűrési-tisztítási technológiája garantálja az egészséges és környezetbarát megoldást.

A TERMÉK ELŐNYEI:
Tiszta, szennyezőanyagoktól mentes víz az egész családnak;
Zárt tartály, amely megakadályozza a másodlagos szennyeződést és higiéniai védelmet biztosít a készülékben lévő víz számára;
A víztartály antibakteriális rendszere meggátolja a mikroorganizmusok elszaporodását;
Energiatakarékos (nem fogyaszt áramot, csak a víznyomás működteti);
Környezetbarát (egy műanyag palack 1000 év alatt bomlik le);
A tiszta, szennyezőanyagoktól mentes víz segítségével óvod egészséged és bőröd épségét is.
Gazdaságos: nincs szükség többé drága palackozott vizekre.

Termékeinket megvásárolhatod webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.