Otthon

Tavaszi nagytakarítás: így könnyítheted meg!

Tavasszal érdemes otthonodat is hozzásegíteni az újjászületéshez és jó alaposan kitakarítani a tél során ott maradt szennyeződéseket: port, poratkákat, netalán az utolsó influenza vírusokat. Nem véletlenül örököltük meg nagyanyáinktól a tavaszi nagytakarítás rituáléját, ilyenkor új élet kezdődik, és ehhez tiszta otthon is dukál!

Többségünk addig halogatja a nagytakarítást, ameddig csak lehet, pedig a megfelelő eszközökkel szinte gyerekjáték és az eredménye is tökéletes.

Nagytakarításhoz – de akár a heti portalanításhoz is! – használd a Zepter Tuttoluxo 6SB készüléket. Mit tudnak ezek a készülékek?

A hatos szám nem véletlen, hiszen gyakorlatilag 6 készüléket kapsz egyben, melyek összességében az alábbi műveletekre képesek:

 1. Nedves és száraz porszívózás – vízszűrő segítségével
 2. Gőztisztítás és fertőtlenítés
 3. Gőztisztítás és porszívózás egyszerre
 4. Professzionális gőzvasalás – függőlegesen és vízszintesen
 5. Légtisztítás és aromaterápia
 6. Párásítás

A porszívózást talán nem kell különösebben bemutatni, bár az egyedi szűrőrendszer megér néhány mondatot, hiszen a minősége egy komolyabb légtisztító szűrőjének minőségével is felveszi a versenyt! Egy porszívó esetében ez különösen fontos, hisz nem mindegy, hogy a beszívott porból mennyit juttat vissza közvetlenül a légtérbe már takarítás közben.

A gőztisztítás előnyeit sokan ismerik már, de a fő előnyét nem lehet elégszer hangsúlyozni: Minden kórokozót természetes módon elpusztít. Nincs több visszamaradt poratka, vírus, baktérium. Ráadásul a makacs szennyeződésekkel is könnyedén bánik el.

Ha ezt a képességét a porszívózással kombinálod, és a porszívód szűrőrendszere megfelelő, akkor az eredmény garantált. Mindenféle erőlködés nélkül!

A gőzvasaló funkcióval elérheted azt a vasalási és tisztítási minőséget, amit eddig csak vegytisztítóban tudtál! A folyamatos víz utánpótlás és az egyenletes 148 C fokos gőz megteszi a kívánt hatást.

A szűrőrendszernek köszönhetően a Tuttoluxo készülék légtisztítóként is használható, hiszen a beszívott levegőt csaknem 100%-ban megtisztítja a beszívott portól és szennyezőktől.

A különböző aromafolyadékok segítségével otthonod illatát is felfrissítheted takarítás közben!

A készülék két különböző módon képes párásítani a helyiség levegőjét – gőzöléssel és egy adapter segítségével a pára porlasztásával is. Így nem csak tiszta, de egészséges is lesz otthonod levegője – méghozzá nagy erőfeszítések nélkül!

A Zepter Tuttoluxo 6SB készüléket és más termékeinket is megvásárolhatod webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

1 hozzászólás

 1. Kustán Olga

  2019-04-07 at 08:34

  Áttanulmányoztam készülékükkel kapcsolatos dokumentumokat, kérdésem az árral kapcsolatos, hogy mennyibe kerül.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.