Egészség

Gyorsan is lehet egészségeset főzni

Mindenki szeretne egészségesen élni és étkezni, de ez a rohanó világunkban egyre nehezebb feladat.

Pedig tudjuk, hogy az egészséges étkezés kitétele, hogy minél változatosabb és többféle élelmiszert fogyasszunk. Ugyanis így a testünk minden szükséges tápanyagot megkap. A reggeli a legfontosabb, amelyből egész napra erőt meríthetünk. A reggelünket indíthatjuk egy ízletes gyümölcs- vagy zöldségturmix-szal. Nincs is másra szükségünk az elkészítésükhöz, csak friss gyümölcsökre vagy zöldségekre, illetve egy megbízható, jó készülékre.

A More Juice Press az úgynevezett lassú préselés technológiával dolgozik: a 3 az 1-ben okos préselő rendszer (Smart Extraction System) úgy készíti a dzsúszt, hogy előbb préseli, majd facsarja a gyümölcsöket és zöldségeket, így a lehető legtöbb levet nyeri ki az alapanyagokból anélkül, hogy a bennük lévő fontos tápanyagok és enzimek károsodnának. Percenként 54 fordulattal dolgozik, ezért nincs hőtermelődés. A hidegen sajtolás eredményeként jóval ízletesebb és tápanyagban gazdagabb leveket kaphatunk.

Kattints ide pár egészséges reggeli dzsúszreceptért

Napközben jó módszer, ha dobozban viszünk magunkkal ételt, így egy héten csak egyszer-kétszer kell hosszabb időt eltöltenünk a konyhában, amikor a nagyobb mennyiségű ételt elkészítjük. Ha rászokunk a „dobozolásra”, fontos észben tartanunk, hogy az egy-két napra elrakott ételeknél is muszáj a megfelelő tárolásról gondoskodnunk, hogy az élelmiszerek frissességét megőrizzük.

A vákuumcsomagolás a legjobb, legegészségesebb módja annak, hogy megőrizzük az élelmiszerek minőségét. Ez a módszer a ma ismert egyik legbiztonságosabb és leghatásosabb csomagolási módszer, amivel az étel minőségét hosszabb ideig megőrizhetjük, és jobban odafigyelhetünk az egészségesebb táplálkozásra. Azon az elven alapul, hogy az élelmiszer közvetlen környezetéből eltávolítjuk a levegőt, jelentősen lelassítva az oxidációs folyamatokat és a baktériumok és gombafélék elszaporodását.

A Zepter VacSy® egy szabadalmazott, innovatív vákuumfóliázó rendszer, amelynek segítségével vákuumot hozhatunk létre tárolóedényekben és a különleges tekercsben forgalmazott fóliatasakokban. Így a bedobozolt ételek íze és az értékes tápanyagok hosszabb ideig megőrizhetők.

Kattints ide, és kiderül, minek mennyi idővel hosszabbítható meg így az élettartama

Képzeld el, hogy van egy konyhai eszközöd, ami a lehető legnagyobb segítséget nyújtja Neked a mozgalmas hétköznapok során: ami mellett elfelejtheted a mosogatást és a különféle időrabló konyhai feladatokat!

Az ArtMix tökéletesen illeszkedik a mai modern, rohanó életmódhoz. Sokoldalúsága hihetetlenül megkönnyíti a konyhai feladatokat. Az ArtMix a személyes séfed, akire mindig számíthatsz, legyen szó turmixokról, smoothie-król, frissítő italokról vagy akár zöldségek és húsok párolásáról.

Több ízletes, vitamindús étel az asztalon – kevesebb káosz a konyhában!

Az ArtMix jellemzői:

  • 7 különböző program, amellyel gyorsan, egészségesen és egyszerűen készíthetsz ételeket
  • Automata tisztító program
  • 1,75 literes üvegtartály, amely ellenáll a hirtelen hőmérsékletváltozásoknak
  • 4 rozsdamentes acél pengebetét – ideális krémlevesek és mártások készítésére vagy akár jégzúzásra is
  • Az ArtMix 20 000 ford./mp-es sebességével krémesebb, ízletesebb desszerteket és smoothie-kat készíthetsz
  • Dupla biztonsági zár a készüléktestben és a fedőben
  • Túlmelegedés elleni védelem és vészleállítási funkció
  • Egészséges ételpárolás a BPA-mentes pároló betéttel
  • Melegítőlap, amely tartós 2 rétegű tapadásmentes bevonattal rendelkezik, így kiválóan alkalmas levesek, mártások és dzsemek készítésére
  • Előre beállított hőmérséklet automata üzemmódban és igény szerint beállítható hőmérséklet manuális üzemmódban

Termékeinket kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.