Konyha

Gazpacho

A Zepter More Juice Press több, mint egy átlagos gyümölcsprés. Kiváló dzsúszok és jégkrémek mellett vitaminokban gazdag hideg levesek készítésére is alkalmas!

Hozd ki a legtöbbet a gazpacho-hoz szükséges alapanyagokból és használd fel a préselésből megmaradt rostokat tápláló quinoa fasírtok készítéséhez!

HOZZÁVALÓK (3-4 adag):

Az alapleveshez:

  • 1 kg paradicsom
  • 1 db kis méretű uborka
  • ½ pirospaprika
  • 1 db kis méretű lilahagyma
  • ½ citrom
  • 1 gerezd fokhagyma
  • Friss bazsalikom
  • Olívaolaj

A leves további ízesítéséhez:

  • Többszínű koktélparadicsom
  • ½ uborka
  • Friss bazsalikom
  • Olívaolaj
  • Himalája só

ELKÉSZÍTÉS:

  • Aprítsd fel az összetevőket és töltsd őket a More Juice Press-be
  • Hűtsd le a levest a hűtőben
  • A hideg leveshez add hozzá a koktélparadicsomokat (félbe vágva), az uborkát és a friss bazsalikomot. Ízesítsd Himalája sóval és locsolj rá némi olívaolajat.

1 hozzászólás

  1. Pingback: Quinoa fasírt – Egészséges életért

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.