Konyha
Gazpacho
A Zepter More Juice Press több, mint egy átlagos gyümölcsprés. Kiváló dzsúszok és jégkrémek mellett vitaminokban gazdag hideg levesek készítésére is alkalmas!
Hozd ki a legtöbbet a gazpacho-hoz szükséges alapanyagokból és használd fel a préselésből megmaradt rostokat tápláló quinoa fasírtok készítéséhez!
HOZZÁVALÓK (3-4 adag):
Az alapleveshez:
- 1 kg paradicsom
- 1 db kis méretű uborka
- ½ pirospaprika
- 1 db kis méretű lilahagyma
- ½ citrom
- 1 gerezd fokhagyma
- Friss bazsalikom
- Olívaolaj
A leves további ízesítéséhez:
- Többszínű koktélparadicsom
- ½ uborka
- Friss bazsalikom
- Olívaolaj
- Himalája só
ELKÉSZÍTÉS:
- Aprítsd fel az összetevőket és töltsd őket a More Juice Press-be
- Hűtsd le a levest a hűtőben
- A hideg leveshez add hozzá a koktélparadicsomokat (félbe vágva), az uborkát és a friss bazsalikomot. Ízesítsd Himalája sóval és locsolj rá némi olívaolajat.
nincs hozzászólás