Egészség

Vigyázzunk a bőrünkre! Támad a tél!

A kemény tél, az agresszív kozmetikumok, és a kisebb vágások, sérülések miatt ujjunkon és kezünkön szárazzá, érdessé válhat a bőr, amely fájdalommal és kellemetlenséggel jár.

Egyeseknél a probléma még ennél is rosszabb lehet: annyira kiszáradhat a bőrük, hogy elkezd hámlani, berepedezni, vagy akár ekcéma is jelentkezhet. Az ujjunkon elszenvedett sérülések, sebek nehezebben gyógyulnak, mint a testünk egyéb részein szerzett sérülések, mivel a kezünket folyamatosan használjuk és ezáltal ki van téve a változó időjárás és páratartalom, valamint a központi fűtés és az egyéb környezeti tényezők hatásainak. Az ujjpercek környékén gyakran keletkeznek repedések, itt ugyanis nagyon feszes és vékony a bőr.

A Zepter új Finger Repair készítménye egyedi formulájával segít kezelni ezt a fájdalmas problémát. A vágásokra, repedésekre kenve egy láthatatlan és tartós védőréteget képez, amely elősegíti a gyógyulást. Amíg a hatékony készítmény kifejti hatását a sebes, repedezett bőrön, Ön zavartalanul folytathatja mindennapi teendőit anélkül, hogy tartania kellene a gyulladásoktól vagy az elfertőződéstől.

A lábfejünkön szárazabb a bőr, mint testünk más részein. Mivel itt nem találhatók faggyúmirigyek, így a verejtékmirigyekre hárul a feladat, hogy lábfejünk bőrét hidratálják. Ez problémát jelenthet azok számára, akik nem gondoskodnak kellőképpen a lábfejük bőrének rendszeres táplálásáról vagy akiknek száraz, repedezett bőrt okozó egészségi problémáik vannak.  Ha a talpunk túlságosan kiszárad, az fájdalmas repedezéssel, hámlással járhat együtt. Ezekbe a repedésekbe könnyen bejuthatnak baktériumok, amelyek fertőzéseket okozva tovább súlyosbíthatják a problémát.

A készítmény egyedülálló formuláját alkalmazás után vízzel kell aktiválni, így egy láthatatlan és tartós védőréteg keletkezik. Amint a problémás bőrterületet bekente a Foot Repair krémmel, nedves ujjakkal egyengesse el a készítményt, majd ragtapasszal fedje be.

A Zepter Medical innovatív orvostechnikai és egészségvédő termékeket kínál, amelyek kiemelkedő hatékonysággal segítik mind a betegségmegelőzést, mind pedig terápiás kezeléseket, új távlatokat nyitva az egészségvédelem és a szépségápolás területein. Svájci laboratóriumaink világszínvonalú tudósokkal és kutatókkal működik együtt annak érdekében, hogy új és hatékony formuláinkkal folyamatosan ügyfeleink egészségének és jó közérzetének megőrzéséért és javításáért dolgozhassunk.

A Zepter csoport környezetbarát termékeivel, egészségvédelmi szolgáltatásaival, és környezettudatosságával hosszú távon is elkötelezett az emberek egészségének, jó közérzetének, és szépségének megőrzése iránt. Ma nagyobb szükség van a Zepter termékeire, mint eddig bármikor – a Zepter egészségmissziója pedig egyszerű és hatékony alternatívát kínál az emberek életminőségének javítására.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.