Egészség

Nem megúszni, hanem tudatosan védekezni!

Hozd “helyzetbe” az immunrendszered Bioptron fényterápiával és olvasd el mit tehetsz még a megelőzés érdekében!

Mai nap egyik vezető híre, hogy megérkeztek a 2017/2018 évi influenza elleni védőoltások.

Kiemelten veszélyeztetve vannak a csecsemők, az idősek és a tartós betegségben szenvedők. A betegség megterheli a szívet, a tüdőt, felboríthatja az anyagcserét (cukorbetegség), de ronthatja a vese-, máj- és vérképzőszervi betegségben szenvedők állapotát is. Gyakrabban lépnek fel szövődmények hörghurut, tüdőgyulladás a krónikus betegségekben szenvedőknél, az időseknél és a dohányosoknál. Az igazi influenza az influenzavírusok által okozott gyakran súlyos lefolyású, illetve szövődményekkel járó légúti megbetegedés. A legjellemzőbb tünetek: láz, fejfájás, köhögés, torokgyulladás, ízületi, illetve izomfájdalom, általános levertség, fáradékonyság.

A betegség megelőzése szempontjából fontos, hogy a járványos időszakban kerülni kell a zárt helyeket, a tömeget. A beteg pár napig maradjon otthon. A megelőzés másik módja az időben megkapott védőoltás.

Ebben az évben is lehetőség nyílik a 60 éven felüliek, valamint életkortól függetlenül egyes krónikus betegségben szenvedő személyek térítésmentes influenza elleni védőoltására.

Az influenza az egyetlen klasszikus vírusfertőzés, amely még napjainkban is világjárványokat képes létrehozni, s amely 1-3 évenként országokra, vagy egy-egy földrészre kiterjedő olyan járványokat okoz, amelyekben viszonylag rövid idő alatt igen nagyszámú megbetegedés fordul elő. Az elmúlt évek csendesebb időszakait inkább vihar előtti csendnek, mint kedvező előjelnek kell tekinteni, mivel minél több csendesebb járványt élünk át, annál közelebb kerülünk egy új világjárvány kialakulásához.

Az influenza megelőzhető!

Ne adjon esélyt az influenzának, oltassa be magát és alkalmazza a Bioptron fényterápiát!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.