Egészség

Szenzációs meglepetés a Bioptrontól

  – C60 fullerén lencse már a Bioptron Compacthoz is!

„A BIOPTRONT egy életre választjuk” és ez nem csak hangzatos szlogen. Íme a bizonyíték!

A Bioptron fejlesztői nem hagyják a régebbi modellek tulajdonosait sem újítások nélkül. Megbecsüljük azokat a készüléktulajdonosokat is, akik már hosszú évekkel ezelőtt elsőkként döntöttek a fényterápia mellett és az egészséges életet választották, a természetes megoldások hűséges képviselői lettek.

Ezúton jelentjük be azt a szenzációs megoldást, aminek segítségével a korábbi Bioptron Compact kézi készülékekkel is elérhetővé vált a legfejlettebb fényterápia alkalmazása.

Megérkezett az a C60 fullerén lencse, amivel már kvantum szinten vagyunk képesek hatásokat kiváltani és regeneráló folyamatokat elindítani a szervezetünkben.

A Bioptron Nobel-díjas (Finsen) technológiáját továbbfejlesztettük egy új tudományos felfedezés alapján, melynek kutatói (R.  Curl, H. Kroto, és R.  Smailley) szintén Nobel-díjat kaptak. Az új technológia lehetővé teszi, hogy tovább módosítsuk a fényáramot a C60 fullerén molekula segítségével. A hiperpolarizált fény a Fibonacci-törvény alapján, kvantum-szinten lép kölcsönhatásba a szervezet anyagával és folyamataival. Az anyag és a fény megegyező szimmetria-szerkezetének köszönhetően megkezdődhet szervezetünk rendezetlenné vált struktúráinak vagy folyamatainak harmonizációja. A hiperpolarizált fény optimálisan rendezi a fotonokat és a Fibonacci-törvénynek megfelelően harmonizálja szervezetünk sejtjeit.

A forradalmi gyógyhatású nanotechnológia, a C60 fullerén segítségével létrehozott Bioptron hiperpolarizált fény áttörés a fénygyógyászatban. E klinikailag tesztelt és orvosilag igazolt technológiával számos különböző egészségi probléma az eddigiekhez képest még hatékonyabban kezelhető.

Mit jelent ez?

A hiperpolarizált fény segítségével hatást gyakorolunk a sejtjeinket felépítő biomolekulákra, melyek a legkisebb építőegységei az élő szervezetnek.

Az emberi szervezet biomolkuláinak 70%-a hasonló szerkezetet mutat, mint amit a C60 frullerén molekula képes leképezni, létrehozni. Amikor a betegségek kialakulnak, akkor a sejtjeinket felépítő biomolekuláink szabályos szerkezete megbomlik, sérül. Ezt a szabályos szerkezetet képesek vagyunk helyreállítani, vagy az egészséges struktúrát megtartani kvantum szinten az új lencsénk segítségével. Amit azonnal érzékelünk, az a fájdalomcsillapító hatás gyorsabb és hatékonyabb érzékelése, és a sejtregeneráló folyamatok felgyorsulása. Aki amellett dönt, hogy naponta megelőzésként alkalmazza a hiperfényt, az jelentős lépést tesz a krónikus betegségek megelőzéséért.

Ha úgy döntöttél, hogy szeretnéd régi Bioptron Compact készüléked a jelenlegi legmodernebb lencsével felszerelni és ezzel az egész családod számára elérhetővé tenni a kvantum szintű megelőzést és komlementer terápiát, akkor minél hamarabb keresd fel tanácsadódat, mert a készlet limitált ideig és mennyiségben kerül gyártásra.

2 hozzászólás

  1. Ácsné Mocsár Irén

    2019-05-13 at 11:25

    Mennyibe kerűl a régi készülékhez az új lencse? Köszönettel Ácsné

  2. Magyar Gyuláné

    2019-05-15 at 07:59

    Mennyibe kerül?

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.