Így főzz velünk!

Ötször hosszabb ideig őrizhető meg az ételek minősége

A VacSy® a „frissebb, egészségesebb” elvet szem előtt tartva egy nagyszerű, a háztartásokban eddig még nem használatos módszerrel teszi lehetővé a hatékony élelmiszertárolást. A vákuumcsomagolás a jelenleg ismert egyik legbiztonságosabb és leghatásosabb csomagolási módszer, amivel az étel minőségét hosszabb ideig megőrizhetjük, és jobban odafigyelhetünk az egészségesebb táplálkozásra. A VacSy® használatával az étel tovább tartható el, mint általában.

A Zepter VacSy® egy szabadalmazott, innovatív vákuumfóliázó rendszer, amelynek segítségével vákuumot hozhatunk létre tárolóedényekben és a különleges tekercsben forgalmazott fóliatasakokban.

vacsy2

Ez a természetes tartósító módszer azon az elven alapul, hogy az élelmiszer közvetlen környezetéből eltávolítjuk a levegőt, jelentősen lelassítva az oxidációs folyamatokat és a baktériumok és gombafélék elszaporodását. Így az ízek és az értékes tápanyagok hosszabb ideig megőrizhetők.

A rendszer emellett számos különböző formájú és funkciójú vákuumozható tárolóedényt kínál, amelyek rendkívül ellenálló lexánból készültek. A rendszer részeként megvásárolható egy fóliázó egység, amely révén a fóliatasakokban történő vákuumos tárolás is lehetővé válik.

A VacSy® vákuumfóliázó rendszer révén hosszabb ideig fenntartható az élelmiszerek frissessége. Normál feltételek között a főtt hús 2 napig áll el a hűtőszekrényben. VacSy® tasakokban ez az időtartam akár 10 napra is növelhető, azaz az étel akár ötször hosszabb ideig tárolható. A zöldségeket és a salátákat akár 21 napig eltarthatjuk, tehát négyszer hosszabb ideig, mint hagyományos módszerrel! A VacSy® nemcsak a legnagyobb érték, az egészség megőrzéséhez járulhat hozzá, hanem a hosszabb tárolás révén csökkentheti az élelmiszer hulladék mennyiségét, ezáltal időt és pénzt spórolhat meg, miközben védi környezetét.

A megfelelő ételtárolás révén egészségünk és a kiegyensúlyozott életmód fenntartásához is hozzájárulhatunk. Az étel természetes állagának megőrzése az egészséges étkezés alapfeltétele.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.