Otthon

Miért különleges és kiemelkedő a Therapy Air Ion légtisztító?

Tisztában vagy azzal, hogy mennyi láthatatlan, de káros anyag van az otthoni levegőben?

Bármilyen sokat is takarítasz, bármennyire is figyelsz az egészséges környezetre, ezektől az anyagoktól nem tudsz megszabadulni 100%-ban: por, penész, baktériumok, pollen, takarítószerekből áradó gázok, a kintről érkező szennyezőanyagok…

A Zepter Therapy Air Ion légtisztító a legkorszerűbb, öt lépcsős szűrő technológiájának köszönhetően nemcsak tisztább levegőt biztosít használójának, hanem valóban egészséges levegőt, jó közérzetet varázsol az otthonodba.

Hogyan tisztítja a levegőt a Therapy Air Ion légtisztító?

A forradalmi, ötszintű szűrőrendszernek köszönhetően egyedülálló módon, elképesztő hatékonysággal gondoskodik az igazán tiszta levegőről:

 • Első lépésben egy antisztatikus szűrő eltávolítja a levegőből a nagyobb porszemcséket, a penészt, a hajszálakat, esetlegesen állati eredetű szőrszálakat és a korpát. Ez az első lépés, melyet a legtöbb készülék elvégez. A szűrő antisztatikus felületének köszönhetően hosszú ideig megőrzi tisztaságát, mivel a kiszűrt részecskék nem tapadnak meg a felületén.
 • Második lépcső az antibaketriális szűrő. Ez az egység eltávolítja a levegőből a kisebb porszemcséket és az 1 mikronnál nagyobb baktériumokat. Ezen kívül megszűri a levegőből a polleneket, melyek az allergiára hajlamos emberek életét keserítenék meg.

 • A harmadik szint a HEPA szűrő – az elnevezéssel már bizonyára találkoztál. Ez a szűrő eltávolítja a levegőből a legkisebb részecskéket, mint a por és a cigarettafüst. Az antibakteriális thiabendazol elpusztítja a rajta áthaladó baktériumokat, a penészgombák spóráit és a különféle mikroorganizmusokat, melyek fertőzéseket okozhatnának.
 • A negyedik szűrő, az anti-allergén szűrő. Három összetevője az ezüst, az apatit és egy antibakteriális hatóanyag. Ez utóbbi hatóanyag rendkívül hatékony a legionella baktérium ellen, mely elsősorban a csecsemőkre jelent veszélyt. Ez a szűrő ginkgo-biloba kivonatot is tartalmaz, mely hatékonyan pusztítja az asztma, az allergia, az influenza, a bakteriális fertőzések, valamint a különböző tüdőbetegségek és keringési problémák kialakulásáért felelős részecskéket. Ráadásul a ginkgo-biloba serkenti az emberi agy működését is.
 • Végül, de nem utolsó sorban egy aktív szén szűrő kapott helyet a berendezésben. Nagy befogadóképességének köszönhetően megköti a kellemetlen szagokat, mérgező gázokat is.

Nézd meg az alábbi videón, hogyan működik a Therapy Air iON légtisztító szűrőrendszere:

Termékeinket megvásárolhatod webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

1 hozzászólás

 1. Dulcz Gusztáv

  2019-04-06 at 14:21

  Tisztelt Zepter !

  Nagyon hiányolom az árak fület. Nem csak a készülékét, hanem az időnként cserére szoruló szürőkét is. valamint a csere intervallumot.
  Üdv
  Dulcz Gusztáv

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.