Otthon

Mivel nyerte el a Therapy Air ION egy németországi teszt aranyérmét?

Sokan nem is gondolnák, hogy a levegő ionjainak töltése milyen mértékben befolyásolják a levegő tisztaságát, „értékét”. Holott ez az egyik meghatározó tényezője a valóban tiszta levegőnek, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy a civilizációtól távol eső vidékeken, az emberi szennyezéstől érintetlen természetben a levegő negatív ion tartalma az otthonunkénál ötszörös, de akár ötvenszeres (!) szintet is elér.

Otthonainkban és a munkahelyünkön a levegő ionizáltsága nagyjából 2.000 negatív ion per köbcentiméter. Ez elsőre nem mond sokat, hiszen nincs viszonyítási alapunk, mert nem ismerjük a természetes, tiszta levegő pontos összetételét.

A természetben, ahol tiszta és friss a levegő – például egy vízesés közelében, egy erdő mélyén – a levegő akár 100.000 negatív iont tartalmaz köbcentiméterenként! Egy várostól távol eső tanyán is, ahol a közelben nincs szennyezőanyag forrás, 10.000 negatív iont mérhetünk a levegő egy köbcentiméterében. Ez a jó minőségű levegő egyik fontos ismertető jegye.

Miért fontos ez?

A negatív ionok semlegesítik a levegőben lévő pozitív ionokat, melyek elősegítik többek között a krónikus hörghurut, az asztma kialakulását és erősödését. Ezen felül segítik az élő sejtek (pl. vörösvértestek) oxigénmegkötő képességét és szerepet játszanak az emberi agy szerotonin szabályzó központjának működésében, amely szoros kapcsolatban áll a szorongással járó betegségek kialakulásában. Úgy is mondhatnánk, hogy a negatív ionok a levegő „vitaminjai”.

A különbség teszt és teszt között…

A Zepter Therapy Air ION készülék az ExpertenTesten, egy Németországban tevékenykedő gyártó-független tesztportál csapatának első díját nyerte el. Ez azért kiemelkedő teljesítmény, mert az ExpertenTesten egy valóban független, a piacon elismert tesztportál, még a legnagyobb márkákat gyártó cégek sem tudják „jobb belátásra” bírni tesztelőiket. Ezen a megmérettetésen valóban csak a legjobbak szereznek babért, és a Zepter Therapy Air ION a legjobb eredményt érte el – csupán a tények alapján!

Mit vizsgált a szervezet és mit jelent a győztes státusz?

  • Funkció sokszínűsége: 5/5
  • Hatékonyság: 5/5
  • Ár-érték: 4/5

Eredmény: 1. helyezés a legjobb eredmény és a legmagasabb komfort okán. A Therapy Air ION megérdemelten tesztgyőztes.

Mivel hódította el a Zepter Therapy Air ION a versenytársai elől a legnagyobb független, németországi teszt aranyérmét? 

Leginkább az egyedülálló, 5 lépcsős szűrőberendezésének köszönhetően!

  1. Elektrosztatikus előszűrője megszűri a hajszálakat, port, penészt, állatszőrt – a versenytársakkal szemben az allergiát kiváltó okokat tartósan megszünteti
  2. Középszűrője megszűri a levegőt a finom portól, az egy mikronnál nagyobb baktériumokat és védi a következő szűrőt
  3. A HEPA szűrőn fennakadnak a legkisebb részecskék is, a dohányfüst és a penészspórák is
  4. Ezüst allergiapajzsa páfrányfenyő kivonatot tartalmaz, továbbá ezüst részecskéket, amelyek segítségével hatékonyan szűri ki a legionella baktériumot és számos más baktériumot a levegőből
  5. Aktív szénszűrője megköti a még megmaradt egészségre káros anyagokat, és a kellemetlen szagokat.

Ezen kívül kiemelt tulajdonsága még az alacsony áramfogyasztás és a kiemelkedő design – ami egy győztestől el is várható. Az alacsony üzemi hangkibocsátás az érzékenyebb felhasználók számára is komfortossá teszi a használatot. Kapacitása 25 – 130 négyzetméter közötti helyiségekben biztosít folyamatosan kitűnő levegőminőséget a bent tartózkodók számára.

Termékeinket megvásárolhatod webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.