Friss

Legújabb autónyertesünk Poráczki Ádám

Villáminterjú a nyertessel

Ádám számára abszolút meglepetés volt a nyeremény, nem is akarta elhinni. Egy Seat Ibiza féléves használatát nyerte meg – ezen időszak alatt az üzemanyagon kívül minden költséget a Zepter fizet.

Z: Mi volt ennek a nyereményjátéknak a lényege? Ki kerülhetett be?

PÁ: Egyszerű volt a feltétel, ezúttal nem teljesítményhez volt kötve. Volt egy nagy rendezvényünk, az Innovációs Konferencia. Ekkor volt lehetőségünk kereskedői áron vásárolni az új fejlesztésekből – aki vásárolt, bekerült a kalapba. Számomra akkor derült ki, hogy egyáltalán lehet nyerni bármit is – az autón kívül más nyereményeket is kisorsoltak. Mivel több dolgot is vásároltam, automatikusan részt vettem a játékban.

Z: Hogy alakult a sorsolás?

PÁ: Régi vágyam volt, hogy nyerek egy autót, már nagyon rég eldöntöttem fejben, hogy egyszer az enyém lesz és most sikerült is bevonzanom! Ami a különlegessége ennek a nyereménynek, hogy a helyszínen végül nem került kisorsolásra az autó, csak a termékek – amiből egyébként szintén sikerült megnyernem egyet. Utólag hívtak fel, hogy kisorsolták az autót és az én nevemet húzták ki. Nem is hittem el, azt gondoltam, ez valami vicc.

Z: Mióta dolgozol a Zepternél?

PÁ:  Idén nyáron volt 7 éve, már kezdek régi motoros lenni.

Z: Mi a motivációd a munkában?

PÁ: Az egyik motiváció például ez, hogy nagyon sok nyereményjáték van, ezek folyamatosan mennek, bármikor van lehetőség nyerni, azoknak is, akik most kezdik el a munkát. 6 évvel ezelőtt nyertem 1 millió forint készpénzt is. Aki dolgozik, annak bármikor nyitottak ezek a lehetőségek. Egyébként pedig a légkör – a debreceni csapat nagyon családias, jól érzem magam benne.

Z: Mit érzel a nyeremény kapcsán?

PÁ: Teljesen elképedtem! Fantasztikusan alakult ez az egész. Az Innovációs Konferenciára lehetett hívni bárkit, én elhívtam egy régi barátomat. A helyszínen ki volt állítva a nyereményautó, már máskor is nézegettem ezeket, hogy mennyire jó lehet megnyerni. A barátomnak mondtam, hogy ha ő is vásárol, neki is van esélye rá. Viccelődtünk, hogy valamelyikünk biztos megnyeri, még fotózkodtunk is az autóval. Ez a pillanat jutott azonnal az eszembe, amikor meghallottam a hírt. Meg persze az, hogy a feleségem mennyire fog örülni!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.