Mindent az otthoni víztisztításról

Igyatok sokat a kánikulában! – Ízesítsd a vizet Te is!

Van, hogy már nem csak a vizet, de a citromos vizet is unjuk? Már a citromos víz minden variációját kipróbáltuk, a citromot lecseréltük, lime-ra, tettünk bele mentát és még gyömbért is reszeltünk bele, de valamilyen új ízre vágyunk?

Szerencsére a lehetőségeknek csak a fantáziátok szab határt.

Ilyenkor nyáron általában elég szétnézni a hűtőben és biztosan találtok pár szem szép gyümölcsöt, egy marék málnát, egy szelet dinnyét, vagy bármit, amit szívesen fogyasztotok. Elég, ha felkarikázzátok és beledobjátok a vízbe. Ha kicsit vártok, a gyümölcs íze átjárja a vizet és máris kész a 100%-ban természetes ízesített, cukormentes vizetek. A gyümölcsöt ki is préselhetitek, hogy az ízek még könnyebben elvegyüljenek és intenzívebbek legyenek.

Bármilyen módon ízesítitek is a vizet, ne felejtsétek el, hogy ilyen melegben a napi 2,5-3 liter víz elfogyasztása minimálisan szükséges.

Bár a napi folyadékbeviteletekre figyelni nem tudunk, abban viszont segíthetünk, hogy családodnak a lehető legtisztább vizet add nap, mint nap. Kisebb napi vízszükséglet mellett Edelwasser víztisztítónkat, nagyobb napi vízszükséglett mellett pedig a piac egyik legfejlettebb víztisztítóját, az Aqueena Pro-t ajánljuk.

Víztisztítóinkat webshopunkban megvásárolhatod, de kereskedőinknél ki is próbálhatod.

Ha kérdésed van, írj nekünk!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.