Egészség

Így kerülheted el az őszi betegségeket

Senki sem szereti, ha ledönti a lábáról egy kellemetlen betegség, de közeleg a tél, az influenzaszezon, sokaknál szinte automatikus, hogy ilyenkor ágynak esnek. Pedig sokat tehetünk azért, hogy minket elkerüljenek a betegségek.

Az őszi-téli hónapokban kevesebb vitamint, ásványi anyagot viszünk a szervezetünkbe, és a napsütéses órák száma is kevesebb. Ezért fontos, hogy felkészülj és felkészítsd a családod a téli időszakra, az immunrendszer megerősítésével.

HOGYAN ERŐSÍTSÜK MEG AZ IMMUNRENDSZERÜNKET?

Immunrendszerünket tudatos táplálkozással segíthetjük. Immunerősítő hatásáról ismert a fokhagyma, a gyömbér, a káposzta, a brokkoli és a spenót is. Fogyasszunk sok C-vitaminban gazdag gyümölcsöt, akár napi 4-5 alkalommal, és ha lehet, akkor nyers állapotban, de igyunk facsart leveket, zöldturmixokat is.

A More Juice Press-el készített dzsúszok teljesen természetesek, és más megoldásokhoz képest több tápanyagot tartalmaznak – egyszerre ízletesek és egészségesek!

A szükséges vitaminok pótlása mellett a hidegebb, kevésbé napsütéses időben a fényterápia is kitűnő megoldás, mert:

  • immunerősítő hatása van
  • betegség esetén kiegészítő terápiaként gyógyulás segítő hatása van
  • a védekező sejtek növekedését és aktivitását serkenti

Ezért érdemes ebben az időszakban a polarizált fény gyógyító hatását is igénybe venni. A fény ugyanis optimális mélységben képes behatolni a szövetekbe, és így harmonizálja az anyagcserét, serkenti a sejtek aktivitását és így javítja az immunrendszer hatékonyságát.

VAN NAPI 10 PERCED AZ EGÉSZSÉGEDRE?

A Bioptron fényterápia használata mindössze napi 4-10 percet igényel, a pontos időtartamot, kezelési területet és módot érdemes a háziorvossal együtt meghatározni. Az immunrendszer erősítő fényterápiás kezelések otthon is végezhetők, a megadott időtartam és a megfelelően irányított fény segítségével. Általános szabály, hogy a kezelőfej 10 cm-re legyen a testtől, 90 fokos szögben, és pontról pontra haladjunk, ha nagyobb területen kell használnunk.

A Bioptron fényterápia bizonyítottan serkenti a sejtmembrán aktivitását, növeli a szövetek oxigénellátását, javítja a mikrokeringést, amely az általános jó közérzet és a bőr egészségének záloga, harmonizálja az anyagcsere-folyamatokat és erősíti az immunrendszert, ami a hideg időszakban kiemelt fontosságú lehet, hogy elkerüljenek minket a betegségek.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.