Egészség

Hogyan segít a Bioptron fényterápia a betegeknek?

Gyógytornászok is előszeretettel használják a fényterápiát a munkájuk során, hiszen jól tudják, hogy egy ilyen terápia milyen sokat tud segíteni a betegek állapotán:

  • javítja a vérkeringést
  • segíti a sebek gyógyulását
  • heglazítást végez
  • csökkenti a gyulladást
  • meggyorsítja a hematómák felszívódását.

Így a betegek rövidebb idő alatt visszatérhetnek a megszokott életükbe. Kapin Marianna gyógytornász elmesélte az egyik páciensének az esetét, aki felkarját törte, és szinte fekete volt a karja. Neki egy hét (!) alatt gyönyörűen helyrejött az egész felkarja a Bioptron fényterápia hatására, a hematómák ilyen gyorsan felszívódtak. Akik nem részesültek fényterápiában, azoknak sokkal tovább tartott, amíg a vérömlenyek megszűntek.

Természetesen minden betegnél más és más a gyógyulási idő, de a fényterápia akár hetekkel is meggyorsíthatja ezt a folyamatot.

Kapin Marianna úgy látja, hogy a betegek örülnek mindenfajta új kezelésnek, a Bioptron kezeléseket kifejezetten szívesen végzik, hiszen nem okoz fájdalmat, érzik a pozitív hatását, és javul az állapotuk.

Mariannával készült videónkat itt nézheted meg:

Bioptron fényterápia otthon is!

A Bioptron MedAll egyszerűen és biztonságosan használható orvostechnikai eszköz, amely hatásos, mégis kíméletes kezelést tesz lehetővé otthoni környezetben is. Az ergonomikus, könnyen kezelhető, hordozható készüléket bárhová magaddal viheted. A kezelés időtartama a beépített időzítő és a kijelző segítségével pontosan beállítható. Az 5 cm-es szűrőátmérő lehetővé teszi a kisebb-nagyobb területek egyszerű kezelését, a test bármely részén.

A Bioptron MedAllt és egyéb termékeinket megvásárolhatod webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

 

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.