Egészség

Hogyan segít az akupunktúra?

Az akupunktúra bizonyos, meghatározott testfelszínhez közeli területek, pontok mechanikus ingerlése, amelynek létezése a hagyományos kínai orvoslás egyik szakterületeként vált ismertté. A szó eredeti jelentése: tűszúrás.

A hosszan tartó fájdalmakra, visszatérő betegségekre – a hagyományos orvoslás mellett – segítséget nyújthat az akupunktúra is. A kínai orvoslás öt különböző funkciókörre osztja fel a teljes szervezetet. Minden szerv, szövettípus, érzékszerv és minden lelki funkció beletartozik valamelyik csoportba.

A más-más körhöz tartozó szerveknél jelentkező panaszokat összegyűjtik, és megvizsgálják, mi lehet a probléma közös gyökere. Például egyetlen funkciókör kezelésével elérhető, hogy ne gyulladjon be a páciens szeme, ne legyen magas vérnyomása, elmúljon a migrénje és ne fázzon fel.

Az elmúlt két évtizedben mind mennyiségben, mind minőségben megnőtt azon bizonyítékok száma, amelyek az akupunktúra hatékonyságát igazolják. Számos betegségnél jó eséllyel tud segíteni, ilyen például a gerincfájdalom, hasfájás, allergia és asztma, nem szervi eredetű impotencia, magas koleszterin és vérzsír szint, kövérség, irritábilis bél szindróma, köszvény, övsömör.

A hagyományos kínai orvoslás egyik legrégebbi ága egyre keresettebbé és elismertebbé válik a fájdalomcsillapítás és gyulladáscsökkentés terén.

GYÓGYSZERMENTES MEGOLDÁS A FÁJDALOMRA ÉS A ROSSZ KÖZÉRZETRE OTTHON
A Zepter kompakt és hordozható elektro-akupunktúrás készülékét egyszerű és kényelmes otthoni használatra tervezték; számos indikáció esetében csökkentheti a fájdalmat és a közérzetet is javíthatja.

Az elektromos akupunktúrás stimulációt a készülék 36 aranyozott érintkezőn keresztül bocsátja ki. A készülék az alábbi jellemzőkkel rendelkezik:

  • Ergonomikus kialakítás;
  • Az elektromos impulzusok erősségének szabályozása;
  • A felhasználó szabályozza az impulzusok erősségét – két kezelési mód;
  • Teljes mértékben fájdalommentes kezelés;
  • Rövid kezelési időtartam (3-7 perc).

A készülék vagy más Zepter termékek megvásárolhatók webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

(Forrás: hazipatika.com, egeszsegkalauz.hu)

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.