30 éves a Bioptron

Ha minden háztartás alaptartozéka lesz a Bioptron, akkor vagyunk készen a munkánkkal

Varró Gyöngyi, aki fiatal húszas évei egyik legszebbnek ígérkező nyarán, strandot, nyaralást, szerelmet tervezve indult neki a napsütésnek, de a nővére elhívta egy akkor Magyarországra érkező cég új termékcsoportjának bemutatására, ahova munkatársakat keresnek. Gyöngyi nehezen és inkább nővére unszolásának csitítására ment el, gondolta hamarabb túl lesz rajta és jöhet a nyár.

De amit látott és amit hallott az a Zepterhez kötötte, eddig úgy néz ki, hogy akár örökre. Gyöngyi, aki a ragyogó nőiségén túl, a gondolkodó, elemző és a jó ötletek első tesztelője, sok Bioptront adott el életében. Erről beszélgettem vele egy finom kávé mellett, ahol az örökké mosolygó arca és élénken villanó szeme még jobban felélénkült, amikor a Bioptronhoz való viszonyáról kérdeztem.

Hogy voltál a Bioptronnal, amikor még nem volt lehetséges a más termék divíziók közötti átjárás és nem lehetett egy Vacsy programban résztvevő kereskedőnek a Vita program termékeit, így Bioptront sem eladni?

Nem bírtam ki, hogy ne találjak megoldást, mert a Bioptron minden embert érdekelt és sajnáltam, hogy nem én tudom eladni nekik. Már akkor tudtam, hogy ezt a terméket értékesíteni fogjuk hosszú évtizedekig és valami nagy dolog elején lehet ott, aki a közelébe kerülhet. Azért, hogy családban maradjon, beszerveztem kereskedőnek a Vita programba az egyik unokaöcsémet és az összes Bioptron érdeklődőt hozzá irányítottam. Amikor a cégnél felismerték, hogy nincs értelme egymástól ilyen hermetikusan elszigetelni a különböző termékcsoportok értékesítői csapatát és lett átjárási lehetőség, akkor eljött a várt pillanat, hogy én is adhattam el Bioptront.

Régen volt könnyebb Bioptront eladni, vagy most könnyebb?

Ez nem is kérdés, hogy most könnyebb, hiszen harminc éves a Bioptron és ahogy szoktuk mondani, ez már nem ígéret, hanem bizonyíték. Már oktatják az orvostovábbképzésben és szinte mindenki ismer olyat, akit meggyógyított valamiből a Bioptron.

Drága terméknek érzed a Bioptront?

Én azt mondanám, hogy az ára pont ott tart, ahol húsz éve tartott. Vagyis pont akkora befektetés a jelenlegi keresetekhez viszonyítva, mint régen volt. Nem kevés pénz, de nem is egy eszközvásárlás, hanem befektetés a jövőbe. Éveket vásárlunk, hogy minél többet tudjunk egészségben tölteni a családunkkal. Minél több olyan évet, amikor nem szorulunk a fiatal családtagok ápolására, gondozására, hanem még mindig mi tudunk adni számukra. Befektetés, ami nagyon gyorsan megtérül és nem pénzben mérhető, hanem egészségben.

Van egy főorvosnő a szegedi klinikán a geriátriai osztályon. Ő azt mondta, hogy ha egyszer nyugdíjas lesz, akkor ír egy könyvet a Bioptronról. Ugyanis a sok rossz állapotú idős betegnek olyan sokat segített a polarizált fényterápia, hogy ezt mindenkinek tudnia kell. Mesélte, hogy volt egy ökölnyi méretű dekubitusz, amit pár hónap alatt kisujj körömnyire tudtak zsugorítani vele.

De van egy kedves idős gyermekorvos ügyfelem, aki olyan nagy Bioptron hívő, hogy sokszor az előadásaiban is megemlíti. Neki egészen személyes élményei is vannak. Egyszer azt mondta nekem könnyes szemmel, hogy szeretett férjét (Pista bácsit, aki szemész professzor volt) a Bioptronnak köszönhette kétszer is. Ugyanis kétszer volt olyan válságos állapotban, ahol komoly veszélyt jelentő dekubitusz gyógyulását annak köszönhette, hogy én azonnal vittem nekik és Ő azonnal elkezdte a kezelést.

Milyen nálatok, a Ti családotokban lakni Bioptronként?

Nálunk a Bioptron természetes élethelye a hálószoba, ahol egy gurulós állványon áll a közepes készülék. A férjemnek krónikus gerinc problémái vannak, amit azonnal lámpáz és ezzel tudja évről évre még mindig megúszni a műtétet. A kislányom Panni belenőtt ebbe. Ő szerintem azt hiszi, hogy a Bioptron olyan tartozék minden lakásban, mint a mosdókagyló, vagy a tűzhely. Soha nem kérdezi, hogy használhatja-e, megy és kezeli magát, ha valami baja van és akkor is, ha nincs. Mert tökéletesen tudja és valahogy gyerekként ösztönösen érzi, hogy ez jó neki.

Mit jelent Neked a Bioptron?

Ahogy Tőled hallottam először ezt, az égre írnám, hogy mindenki láthassa, hogy ezzel foglalkozom és egészséget kínálok fel mindenki számára. De ha szlengeket is megengedhetek magamnak, akkor azt mondanám, hogy a legnagyobb királyság ezzel foglalkozni. A Bioptront jó volt 10 évvel ezelőtt is eladni és jó lesz 10 év múlva is. Nincs reklamáció, nem kell hozzá hit, mert működik, csak használni kell. Dolgozni vele, pedig büszkeség és biztonság csodás érzését ajándékozza.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.