30 éves a Bioptron

Így nyerj a téli betegségekkel szemben!

Szervezetünket folyamatos támadások érik, igazi harc zajlik bennünk. Vírusokkal, parazitákkal, baktériumokkal és gombákkal szemben immunrendszerünk különböző sejtekkel – fagocitákkal, monocitákkal, limfocitákkal – védekezik. Ezek a sejtjeink gyakorlatilag háborút vívnak a betolakodókkal, majd bekebelezik őket és ez a salakanyag kiürül a szervezetünkből.

Az immunrendszered felkészültsége határozza meg ennek a harcnak a kimenetelét. Éppen ezért fel kell készítened az immunrendszered, hogy ezekből az ütközetekből győztesen kerülj ki.

Közeleg a tél, az influenza „szezon”, ez egy kiemelt időszaka a megbetegedéseknek. De miért?

A téli hónapokban kevesebb vitamint, ásványi anyagot viszünk a szervezetünkbe – az idényzöldségek és gyümölcsök hiánya miatt – és az éltető napfényből is kevesebb jut, ami főként a D-vitamin feldolgozását segíti. Ezért fontos, hogy felkészülj a téli időszakra.

Hogyan készülj fel?

A szükséges vitaminok pótlása mellett a fényterápia kitűnő megoldás, mert:

  • immunerősítő hatása van
  • tumorellenes hatása van
  • betegség esetén kiegészítő terápiaként gyógyulás segítő hatása van
  • a védekező sejtek növekedését és aktivitását serkenti

Nagyon fontos a megelőzés

Ne várd meg, amíg beteg leszel, amíg fájni kezd valamelyik testrészed. Az “előre gondolkodást” akár már a gyermekeknél is elkezdheted: a Bioptron lámpát fájdalommentesen és gyorsan lehet alkalmazni az immunrendszer erősítésére is.

Védd magad a betegségekkel szemben fényterápiával: ez a kiegészítő terápia már számtalan esetben bizonyította jótékony hatását!

További részletekért nézd meg Dr. Grófcsik Alexandrával készült videónkat a témában:

Termékeinket megvásárolhatod webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.