30 éves a Bioptron

Ha van valakinek Bioptronja és használja is, az az ő esélye.

Ha azt mondjuk, nyugalom, elegancia, minőség, tartalom és felkészültség, akkor Babi azaz, Dr. Kukucskáné Balogh Erzsébet jut az eszünkbe. Igazi szív egy igazi nőben, aki nagyon régen, már 1996 október első napján lépett be a Zepter ajtaján és rá négy napra el is adta az első Bioptront.

Emlékszel arra is, hogy kinek adtad el az első Bioptront?

Igen, persze. Kozmetikusnak adtam el, aki fejleszteni akarta a kezelési lehetőségeket és főleg az aknés és gyulladt bőrproblémára szeretett volna új megoldásokat beemelni. Rengeteg referencia született a kezei alatt, akiknek a Bioptron hozta meg az áttörést ebben a viselhetetlen bőrbetegségben. Akkoriban voltak kicsik az iker fiai, akik csodalámpának hívták a Bioptront. Azóta tudjuk, hogy nem csodalámpa, csak az a csodás, ahogy és amit kivált az emberi szervezetből. Azóta a „csoda” szó már devalválódott, hiszen már senki nem hisz a csodákban, sőt kételkedünk mindenben és bizonyítékokat keresünk mindenre.  A Bioptonban nem kell hinni, mert hit nélkül egyszerűen működik és ezt nem lehet nem észrevenni. Itt jut mindig eszembe, hogy már 1996-ban a brüsszeli polgármester kiemelkedő jelentőségű találmányokért évenként egyetlen alkalommal odaítélt díját Fenyő Márta fizikus kapta a polarizált fényterápia feltalálásáért, amit akkoriban mindig el is mondtunk az érdeklődőknek. Ezt a díjat olyan emberek kapták, akik valami egyetemeset fedeztek fel az emberi jólét és egészség megőrzése, megóvása érdekében.

Van-e olyan Biotptron történeted, ami különleges maradt számodra ennyi év után is?

Nem is egy, hiszen sok sorsot láttam jobbra fordulni a Bioptron használata során.

A legfontosabb Bioptron történetem az, amelyik elindított ezen a pályán. Sajnos mi nem nagy vagyont, viszont lábszárfekélyre való hajlamot örököltük. Így amikor anyukám beteg lett és azt hallottam, hogy hasznos lehet ezt a fényterápia, akkor azonnal megvettük. A tenyérnyi kiterjedésű és egy centiméter mély seb 2 hónap alatt teljesen begyógyult. Természetesen betartottuk a sebtisztítás és a sebgyógyítás összes orvos által előírt, de addig önmagában nem túl hatékony módszertanát. A Biopton hozta meg azt a pluszt, ami miatt elviselhető időn belül elértük a gyógyulást. Ekkor nem volt kérdés számomra, hogy én sok ember számára szeretném ezt megmutatni. Szinte egy küldetésnek fogtam fel és mivel saját élmény és tapasztalat volt mögöttem, ezért jött olyan nagy erővel és gyorsan a siker is.

Aztán volt a pszoriázisos fiatal lány története, akivel emiatt szakított a szerelme. Nem csak a teste, hanem a lelke is sérült szegénynek. Szülei megvették a Bioptront és használta sokat és szakszerűen, fegyelmezetten, aminek meg is lett a várva várt eredménye. Mindösszesen három hetet kellett várni arra, hogy ismét bátran nézhessen a tükörbe, annyi elszenvedett év után.

A másik ilyen, egy megégett felső testű kisfiú volt, akinek bőrátültetés után összefogással a helyi közösség és az önkormányzat vette meg a Bioptront. Gyönyörűen, de természetesen nem maradvány nélkül, viszont teljes élet reményében kapott új esélyt a kicsi.

Mit jelent számomra a Bioptron?

Ha lehet valami az életünkben, valami olyan, ami egyetemesen teszi jobbá az életünket, az a Bioptron. Én mindig elmondom, hogy ha van valakinek Porschéja, de gyalog jár, az az ő döntése. Ha van valakinek Bioptronja, de nem használja, az is az ő döntése. Ha van valakinek Bioptronja és használja is, akkor viszont az az ő esélye.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.