30 éves a Bioptron

Mindent a Bioptronnak köszönhetek, mert vele lettem, lehettem sikeres

Ha az a név hangzik el itt a Zepternél, hogy a „A MARI”, akkor mindenki csak egy valakire gondol és ebben soha senki nem téved, Bedő Marira, aki az egyik legrégebbi női ikonja a Zepternek.

Ha ránézünk, akkor a „legrégebbiség” szemmel láthatatlan nyomokat hagyott a mosolygó, ragyogó arcán és fiatal temperamentumán. Az idő belülről alakított sokat és teremtett maga után tapasztalt, időt álló, mindig pozitív gondolkodású, nyitott embert. Maritól sokat lehet tanulni a siker bölcs felhasználásáról és arról, hogy hogyan kell és lehet édesanya és sikeres nő valaki.

Mikor kerültél kapcsolatba a Bioptronnal először?

1995 őszén, igazából befűztek, megfűztek. Ugyanis egy kozmetikus ismerősömön „rajta maradt” egy Bioptron bemutató bőrönd és könyörgött, hogy had passzolja át nekem. Én segíteni akartam rajta és belementem. A bőröndöt becsúsztattam az ágy alá, mert ott nem volt útban. Én akkor egy másik nagyon sikeresen indult vállalkozást vezettem és eszem ágában sem volt Bioptronnal foglalkozni. Meg is mondtam, hogy én nem akarok pénzt keresni, nekem jó az, ami most van.

Mi történt mégis ami a fordulatot hozta, hiszen mára a legnagyobb Bioptron kereskedő közé tartozol?

Felhívtak telefonon a Zeptertől, hogy vagy fizessek ki 79 ezer forintot, vagy kezdjek el dolgozni, mert a bemutató bőrönd feltétele ez lenne. A férjem iszonyú haragra gerjedt, hogy mibe mentem bele. Meg kellett mentenem a helyzetet és gondoltam megkeresem az árát. Betettem az autóba és ahova mentem, ahol csak emberekkel találkoztam, kérdeztem az egészségi állapotukról, és ha olyat hallottam, amire jónak tudtam a készüléket, akkor gyorsan megmutattam. Semmit nem tudtunk, csak elkezdtük használni és hatott, segített. Midig jöttek újabb területetek, ahol szintén sikeres volt a kezelés. Ez így terjedt szájról szájra adták azok az emberek, akinek volt és segített. Az ezekről szóló hivatalos klinikai tanulmányok csak évekkel később születtek meg.

Emlékszel arra, hogy mikor adtad el az első Bioptront?

Az a dátum mindig fontos marad az életemben, természetesen emlékszem hogy, 1996 tavaszán adtam el az első készüléket. Soha nem felejtem el, mert egy akkoriban nagyon jól menő butik tulajdonosa vette meg. Ez úgy történt, hogy bevittem a bőröndöt az üzletébe és mondtam nézze meg a Bioptront, én meg kihasználva a nők számára soha vissza nem térő pillanatot, elkezdtem a ruhákat nézegetni a butikban. Mire megfordultam, bejött valaki és meglátta a lámpát. „Jézusom” kiáltott fel, „neked van ilyen lámpád?” kérdezte, mire a butik tulajdonos nőnek azonnal lett is, hiszen nem kellett ennél több, minthogy valaki, aki nem a kereskedő volt, informálta spontán módon arról, hogy mit tart a kezében.

Akkoriban nem volt internet, nem volt mobiltelefon. Viszont az emberek személyesen tartották a kapcsolatot egymással, ami egy kiváló és nagyon hiteles közeg volt a saját személyes tapasztalatok átadására. Volt, aki lábszárfekélyre vette meg, és ha arra jó volt, hát használta egyéb gyulladásos eredetű betegségekre is, mint ízületi gyulladás például. Aztán amikor ebben is sikeres volt és segített a Bioptron, akkor ezt elmondta annak a jó ismerősének vagy barátjának, aki hasonló problémával küzdött. Ez volt a legjobb módja annak, hogy a Bioptron egy ilyen szeretett, megbízható és értékes márkává váljon. Elképzelhetetlennek tartottuk anno és most is, hogy ne legyen minden háztartásban Bioptron. Ami a legszebb, hogy az ügyfeleink is elképzelhetetlennek tartják még ma is, hogy lehet élni Bioptron nélkül.

Mit jelent számodra a Bioptron?

Egészséget, szépséget, és a sikert. Mindent a Bioptornnak köszönhetek, mert vele lettem, lehettem sikeres. Mint édesanyát is boldoggá és büszkévé tett a Bioptron, mert a családom és gyermekeim nagy része is itt dolgozik és egy biztonságos és magas színvonalú életmodellt tudtam megmutatni és megtanítani számukra. Arról már nem is beszélve, hogy az egészséges életmódhoz való különlegesen szoros viszonyukat is megalapoztam számukra többek között a Bioptronnal.

1 hozzászólás

  1. Bécs Józsefné

    2018-06-15 at 12:58

    Nekem kb 10 éve van Biotron lámpám színekkel együtt. Sajnos a vérnyomás problémámat nem tudom kezelni.Nagyon szépen kérem ha tud segítsen. milyen színnel és hol kell lámpázni. Válaszát előre is köszönöm. Erzsi

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.