Receptek

Ananász dzsúsz fodros kellel és zellerrel

Egyhetes méregtelenítő program – 1. rész

 

Ez a méregtelenítő, gyulladáscsökkentő és lúgosító zöld dzsúsz segíti az immunrendszer és az emésztőrendszer működését, valamint csökkenti a cukros ételek iránti vágyat és segít a fogyásban.

Hozzávalók:

– 4-6 fodros kel levél

– 2-3 zellerszár

– 300 g felaprított ananász (lehetőség szerint mindig használjon friss gyümölcsöt)

Tipp: A fodros kel kesernyés ízének ellensúlyozására tehet az italba egy kiwit, valamilyen természetes édesítőt (ld. a vonatkozó listánkat) vagy akár csak néhány darabbal több ananászt.

Elkészítés:

  1. Alaposan mossa meg a fodros kelt és a zellert.
  2. Hámozza meg és aprítsa fel az ananászt.
  3. Préselje ki a hozzávalókat a More Juice Press-szel és elkészítés után azonnal fogyassza el a dzsúszt. Az elkészített dzsúsz a Zepter VacSy vákuumos tárolójában 48 óráig tárolható.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.