Friss

„A hozzáállás, mint a fejlődés kerozinja”

A Zepter is jelen volt az idei Országos Networking Konferencián

Óriási megtiszteltetés számunka, hogy a BNI Magyarország szervezésében megvalósult nagyszabású Országos Networking Konferencián nemcsak kiállítóként tudtunk részt venni, hanem Dudás László ügyvezető igazgató „A hozzáállás, mint a fejlődés kerozinja” című előadása is nagy érdeklődésre tartott számot.

Aki ad, az nyer!

A BNI Magyarország által vallott filozófiával, miszerint „Aki ad, az nyer!” nagyon könnyen tudtunk azonosulni. Ezért sem volt kérdéses, hogy nagy lelkesedéssel igent mondjunk a megkeresésre és kiállítóként is megjelenjünk a konferencián. Szerettük volna megragadni az alkalmat, hogy az üzleti élet képviselőivel egy ilyen színvonalas rendezvény keretében találkozhassunk és bemutathassuk, hogy milyen megoldásokat kínálunk az egészséges életmódra nyitott családok és vállalkozások részére. Nagyon sokan látogatták meg a Zepter standját és ismerték meg tradicionális termékeinket és legújabb fejlesztéseinket is.

A konferencián kilenc munkatársunk képviselte a céget, ápolta és építette az üzleti kapcsolatokat. Ámbár ez volt az első ilyen nagy szabású üzleti rendezvény, melyen megjelentünk, de biztosan állíthatjuk, hogy nem az utolsó. A Zepter hazánkban is már több mint 25 éve törekszik arra, hogy ügyfeleink egy jobb és hosszabb életet élhessenek – erről mindenkinek tudnia kell.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.