Egészség

A gyönyörű bőr egyszerű titka

Nem is gondolnád, hogy egy apróság milyen fontos a bőröd számára. Nem egy legújabb szépészeti beavatkozásra gondolunk, hanem egy sokkal hétköznapibb dologra: a vízfogyasztásra!

Miért fontos a vízfogyasztás a bőrünknek?

Ha nem fogyasztunk elegendő folyadékot, a szervezetünkön belül rengeteg káros folyamat indul el rövid időn belül, de kívülről a legjobban a bőrünkön látszódik meg, ha kevés vizet iszunk. A mindennapokban ráadásul sok olyan ételt és italt fogyasztunk, aminek vízelvonó hatása van. Éppen ezért kiemelkedően fontos a bőrünk szempontjából, hogy minden nap igyunk meg legalább 2-3 liter tiszta vizet.

A bőrápolás ott kezdődik, hogy kiismerjük, milyen típusú a bőrünk. Három kategóriába szokták sorolni az embereket: száraz, zsíros és kombinált. Amikor azt érzed, főleg télen, hogy a bőröd kellemetlenül feszül és húzódik, akkor vízhiányos a bőröd, és emiatt borzasztóan fontos, hogy a hidratálással belülről is támogasd a bőröd egészségét.

A ráncok kialakulását megállítani nem lehet, de a kellő mennyiségű vízfogyasztással biztosan segítünk a bőrünknek. A víz ugyanis elősegíti az arcbőr hidratáltságát, ezért puhább, ruganyosabb és ránctalanabb lesz.

Láthatjuk tehát, hogy a kis odafigyeléssel sokat tehetünk a bőrünk egészségéért – a megfelelő folyadékbevitel nemcsak belülről, hanem kívülről is fontos az emberi szervezet számára. Ezért érdemes a napi rutin részévé tenni a vízfogyasztást: igyekezz a szakemberek által javasolt 2-3 liter folyadék nagy részét tiszta víz formájában bevinni a szervezetedbe!

A kiváló minőségű, modern megjelenésű Edelwasser víztisztító készülék 45 perc alatt 4 liter tisztított vizet biztosít a családnak, köszönhetően a nagyfokú tisztítási hatékonyságának és az 5 lépcsős, fordított ozmózis technológián alapuló szűrőrendszerének.

A piacon kapható egyik leghatékonyabb víztisztítógép működése során elektromos áramot nem fogyaszt, ezért energiatakarékos. A praktikus, konyhapultra helyezhető víztisztító készülék segít megtakarítani a palackozott vizek árát, miközben óvja az egészséged és a környezetet.

 • Ötlépcsős vízszűrő rendszerrel rendelkezik.
 • A fordított ozmózis a legnépszerűbb és legelterjedtebb víztisztítási mód a világon.
 • Antibakteriális szűrővel rendelkezik.
 • A készüléket a Vízminősítési Társaság (WQA) vizsgálta be és látta el minőségi tanúsítvánnyal az NSF/ANSI 42, 53 és 58 nemzetközi szabványok alapján, de a készülék a forgalombahozatal előtt az ÁNTSZ szigorú vizsgálatán is átesett.
 • Folyamatos üzemelés.
 • Szabályozott víznyomás.
 • A zárt tartályba nem kerülhet másodlagos szennyeződés.
 • Alacsony zajszint mellett működő készülék, sem szivattyút, sem más elektromos berendezést nem használ.
 • Kompakt és helytakarékos, ideális megoldás kis konyhákba is.
 • Könnyen beszerelhető és karbantartható.
 • Egyszerűen kezelhető, megbízható és hatékony.

Biztosítsd Te is otthon a lehető legtisztább, egészséges vizet a bőrödnek! Termékeinket megvásárolhatod webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.