Egészség

3 fontos tudnivaló a Bioptron fényterápiáról

Az alábbi 3 rövid videóban Dr. Grófcsik Alexandra szakértővel beszélgetünk a Bioptron fényterápia működéséről. Három fontos témát járunk körbe: gyulladás, fájdalom és immunrendszer.

Hogyan működik a fényterápia, mi zajlik le a szervezetünkben, hogyan tudjuk segíteni a gyulladásos, fájdalommal járó folyamatokat és mit tehetünk a megelőzés érdekében? A videókból kiderül!

Hogyan csillapítja a gyulladást a Bioptron?

Szerteágazó tulajdonsága van a Bioptron fényterápiának. Az egyik ilyen a gyulladáscsökkentés. De mi is az a gyulladás? Hogyan lehet meggyorsítani a folyamatot? Hogyan segít a Bioptron kezelés? Milyen tévhitet kell eloszlatni a Bioptronnal kapcsolatban? A videó első részében a szakértő közérthetően válaszol a kérdésekre.

Hogyan csillapítja a fájdalmat a Bioptron?

Miért jó a Bioptron a fájdalomcsillapításra? Hogyan keletkezik a fájdalom, és milyen hatása van a Bioptronnak a fájdalomra? Mik azok a pontok, ahol segíti a fájdalom csökkentését a fényterápia? Milyen típusú fájdalmakra a leghatásosabb az eljárást? A szakértő ezekre a kérdésekre ad választ az alábbi videóban.

Hogyan támogathatjuk az ellenálló képességünket a Bioptronnal?

Arról beszélgettünk a videosorozat harmadik részében a szakértővel, hogy miért jó a Bioptron fényterápia az immunrendszer erősítésében.  Az immunrendszer támogatása életbevágó kérdés, tehát már prevencióként érdemes a Bioptront alkalmazni. Egy egészséges, jól működő immunrendszerrel sok betegséget megelőzhetünk. A szakértő ebbe a témába avat be minket.

 

 

 

 

 

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.