Így főzz velünk!

Vízparti finomságok

Van egy étterem a Holt-Körös partján, ahol Szabó Imre alkot helyi alapanyagokból csodálatos fogásokat. Az Aranyszarvas Panzió séfjével beszélgettünk.

Z: Hogyan, mikor alakult ki Önnél a főzés iránti lelkesedés?

Sz.I.: 1993 óta űzöm ezt a szakmát. Úgy éreztem, hogy ezt szeretném csinálni, elmentem az iskolába, végeztem, és attól fogva szakácsként dolgozom.

Z: Milyen úton került az Aranyszarvas Panzióba? 

Sz.I.: A tulajdonos keresett meg és hívott ide dolgozni.

Z: Az Aranyszarvas az egyik legjobb helyi étterem. Mi a titka?

Sz.I.: Nagyon jó a csapat, akikkel együtt dolgozunk, jó a felszerelésünk és kiváló alapanyagokkal dolgozunk.

Z: Milyen konyhát vezet?

Sz.I.: Leginkább hagyományos magyar konyhát.

Z: Hogyan álmodja meg az új kreációit?

Sz.I.: Többféle módon – van, hogy a fejemben születnek meg az ötletek, van, hogy az interneten nézelődve inspirálódom. A helyi különlegességek is adnak ötleteket, például a szilvás sör, amit remekül lehet használni. Kísérletezünk az ételekkel, és ha úgy látjuk, hogy finom, akkor feltesszük az étlapra.

Z: Jelenleg melyik a kedvenc fogása?

Sz.I.: Nagyon szeretem a mézes-szilvás saslikot, de nagyon finom a 25 dkg-os cigánypecsenyénk is szalonna taréjjal. A bontott csülök is népszerű különlegességünk.

Z: Milyen visszajelzések érkeznek a vendégektől?

Sz.I.: Közvetlen kapcsolatunk nincs, csak a pincéreken keresztül érkeznek a visszajelzések, de mindig elégedettek.

Z: Milyen tapasztalatokat szerzett a Zepter edényekkel, eszközökkel kapcsolatban?

Sz.I.: Nagyon jó volt használni, meg voltam velük elégedve. A főzőlap lényegesen gyorsabb, mint más márka, az edénynél pedig azt tapasztaltam, hogy nem ragad le benne az étel. Egy kicsit nehéz az edény, de nagyon jó vele dolgozni.

Élj Egészségesen, ÉLJ HOSSZAN!

ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI!

KATTINTSON AZ ALÁBBI LINKEK VALAMELYIKÉRE!

Ha bármelyik termékünkkel kapcsolatban tájékoztatást kér, ide kattintson!

 

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.