Friss

Tanuljunk főzni! Indul a Béterv Smart Cooking School!

Az ünnepek elteltével, főleg az új év alkalmából sokan tesznek fogadalmakat. Aki esetleg azt fogadta meg, hogy idén megtanul főzni, annak jó hírrel szolgálhatunk! Bíró Botond Boldizsár személyesen tanítja a Béterv Smart Cooking Schoolba jelentkezőket. A Parfümséf szenvedéllyel főz és rajong az illatokért. Hisz abban, hogy illatok és ízek csodákat tehetnek velünk: messzi tájakra röpíthetnek, régi emlékeket idézhetnek, ihletet adhatnak és vágyakat kelthetnek. Érdemes vele tartani egy izgalmas utazásra az ízek, illatok világába!

Az egyes alkalmakon különböző típusú menük elkészítését tanulhatjuk meg, biztos, hogy mindenki megtalálja a kedvére való ételeket! A megszerzett tudás birtokában pedig fantasztikus és különleges menüsorral lephetjük meg családunkat, barátainkat a soron következő vendégség alkalmával.

A tanfolyamok minden alkalommal 18 órakor kezdődnek a Béterv Lakásétteremben, a Kodály köröndnél (1062 Budapest, Aradi utca 59.). A tanfolyam díja 9.500 Ft.

Január 25. – Mélytengeri titkok

előétel: lazac kétféleképp wasabis kecskesajtkrémmel (párolt és füstölt)
leves: brazil paradicsomos halleves friss korianderrel – párolt tilápiával
főétel: lazac steak pirított szezámmaggal és batátapürével

Február 8. – Terítéken a szárnyasok

előétel: csirkeszárny lolipop majonézes karfiolpürével
leves: thai csirke leves bazsalikommal és lime-mal
főétel: csirkerolád sáfrányos tőkehalfilé kéregben friss humusszal és fürjtojással

Február 22. – A férfias marha

előétel: teryakis marha salátakehelyben
leves: Phó leves marhahússal
főétel: csillagánizsos szójaszószban marinált marha – narancsos sárgarépapürével

Március 8. – Malac, sertés és sous vide

előétel: bőrös malac gesztenyés birspürével és serrano chips-szel (sous-vide)
leves: korhely leves húsgombóccal és füstölt csülökkel
főétel: sertés szűzérme szarvasgombás poentával

Március 22. – A vadon szava

előétel: fürj supreme, portóis aszaltszilva fánkkal
leves: tárkonyos bárányragu leves
főétel: szarvasgerinc céklavariációkkal – málnahab tárkonnyal és wakame-val

Április 5. – Zöldségek és gyümölcsök

előétel: currys brokkoli – tojássárga habbal
leves: uborkás avokádó leves
főétel: diótoros fokhagymás sárgarépával

Jelentkezni a 06 30 273 7532 telefonszámon vagy az info@beterv.hu e-mail címen lehet. További információk: www.beterv.hu

A főzőiskolában a Zepter edényeinek használatával sajátíthatják el a csodás fogások elkészítésének titkait.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.