Egészség

Színesben látjuk a világot – A hét Bioptron színszűrő lencse 5. rész

A színek eljutnak a lélekhez és az értelemhez

Ha sugárzó színeivel a szivárvány ível az égen, megrendíti a lelkünket. A szivárvány spektruma szinte mágikus hatást gyakorol a kedélyállapotunkra.

Hasonló bűvöletben lehet részünk a színes templomablakok hatására. Ha a párizsi Notre-Dame katedrálisában a színes ablaküvegeken áttörnek a napsugarak, ezekkel a színes spektrumokkal felöltődnek, a templom hajóján végigtáncolnak, elmélkedés és derűs meditáció ragad el bennünket. Számunkra ezek a „színes terek” a lelki megváltás dimenzióit jelentik, amelyekre kedélyünk egy húrhoz hasonlóan harmonikusan ráhangolódik.

Chagall üvegablaka

Kézimunkával készített, hagyományosan fújt Bioptron színes lencsék

Szent justi üvegfújók az antik stílusú színes üveg, az ú.n. antiküveg előállításában 800 éves tradícióra tekinthetnek vissza. A kézművesség iránti mérhetetlen szeretettel és szinte hihetetlen szaktudással állítják elő a híres Varrerie de Saint-Just-ben, Franciaország szívében a páratlan színes üvegeket, amelyeket Chartres és Reims katedrálisaiban, a régi kastélyokban az üvegablakok restaurálására és történelmi emlékművekre használják fel, de köztük az olyan pompás új képzőművészeti alkotásokhoz is, mint a Chagall üvegablaka, valamint a New Yorkban az Egyesült Nemzetek Székházában, vagy Japánban, Yammousuko bazilikájában található üvegművészeti alkotásokhoz is. Saint-Just színes üvegeinek ragyogását és összetéveszthetetlen fényét az egész világon csodálják.

Verrerie de Saint-Just üvegfúvás

A Bioptron színterápia 7 darab hagyományosan fújt színes üveglencséjét is az ősi művészet összes szabálya alapján állították elő Verrerie de Saint-Just-ban, és bioinformációkkal dúsították. Ezeket az ember energiarendszerére finoman hangolódó, pontosan rezonáló impulzusokat az igen magas hatékonyságú terápiaelemek, a vörös, narancssárga, sárga, zöld, kék, indigó és ibolyaszínű üvegek hozzák létre. Megvan az a lehetőségük, hogy a szervezettel ideálisan kommunikáljanak és ezáltal magas fokú regeneráció lehetőségét kockázat nélkül megteremtsék és azt alkalmazni tudják. A bioinformációs színes üvegeknek serkentő, felszabadító hatásuk van a kedélyállapotra és az egész szervezetre.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.