Egészség

A bioinformációkat a természettől kapjuk 4. rész

A zürichi Bioinformációs Intézet a biofizikai technikai és a készülékek segítségével már évek óta jól szervezett regenerációs információmodelleket fejlesztett ki, amelyeket növényekből, nemes kövekből, fémekből és ásványi anyagokból, nyomelemekből, sőt nemesgázokból erjedési folyamatokból hozták létre. A megfelelő hordozó anyagokra modulálva, céltudatosan aktivizálták az öngyógyításra szolgáló erőket.

A bioinformáció: a fények, színek és esszenciák együttese

Mind a hét színes Bioptron üvegbe, mint pedig a három Bioptron kozmetikai gyógytermékbe speciális bioinformációk vannak bekódolva.

Az emberi enegiarendszerekből származó gyengéd rezonanciahidak Bioptron polarizált fényével az egymással finoman összehangolt rezgésminták szórt fénnyel való kombinációját adják. A fények-színek-esszenciák együttes játéka a bioinformáción keresztül olyan üzenetet küld, amire a szervezet válaszol.

Az összes alapelem harmonikus összehangolása

  • Bioptron polarizált fénye
  • Hét színes lencse
  • Három gyógykozmetikai termék (Fényfolyadék, Kiegyenlítő gél, Kristálykrém)

A Bioptron színterápia magában foglalja a harmónia és a rezonancia területéről kialakult ismereteket. A terápia alapelemei nagyon finom kapcsolatot alkotnak, kölcsönösen felerősítik egymás hatását. Ezért nagyobb és differenciáltabb a létrejött hatás, mintha az pusztán az elemek hatásának összege lenne. Érdekes dolgok ezek, amik felkeltik a kíváncsiságunkat.

A képen látszik, hogyan néz ki a bioinformáció a magas frekvenciájú konduktometriával végzett mérés közben. A franciaországi Lourdes forrásvízének jeléről van szó.

 

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.