30 éves a Bioptron

Mit jelent nekem a Bioptron?

Harminc éves a BIOPTRON. Ha egy termék eléri ezt a kort, akkor erre nem lehet azt mondani, hogy csak ígéret volt, mert ez már bizonyíték.

Egy időutazásra invitáltuk a Zepter legrégebbi munkatársait, akik elmesélik nekünk, hogy milyen volt az, amikor a kezdetek kezdetén még senki nem tudta, de hitte, hogy lehet fénnyel gyógyító hatást kiváltani. Akkori kollégáinknak még csak a hitük és a személyes tapasztalatuk volt, ami segítette őket az első Bioptron készülékek melletti érvelésben és az eladásban. Aki valaha értékesített Bioptront, az pontosan tudja mikor és kinek adta el az első készüléket, mert az örökre fontos dátum maradt az életében.

Bioptronnal dolgozni kivételezettek közé tartozás érzése és szenvedély is egyben. Ezt csak így lehet és csak így érdemes csinálni. Nem sok olyan cég és termék van, aki és ami a színtiszta egészségről és a hosszú, minőségi életévek megőrzéséről szól.  Mi egy ilyen cégnek és ilyen termékekkel dolgozhatunk nap, mint nap. Számunkra a siker mértékegysége az egészség.

Hogy is volt akkor…

  • Amikor a Bioptront még nem oktatták a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Családorvosi Tanszéke által szervezett képzési programban a háziorvosok számára…
  • Amikor a Bioptron nem volt ott 300 ezer háztartásban, mint ma és még nem használta közel egymillió ember…
  • Amikor a Bioptront még nem ismerték közel 3 millióan és nem volt 81 egészségügyi intézményben…
  • Amikor a háziorvosok körében még nem használtak közel 800 Bioptron készüléket, mint napjainkban…
  • Amikor még nem rendelkeztünk számos terápiás területen klinikai bizonyítékokkal a polarizált fényterápia hatásának tudományos bizonyítására…

Ma már mindezek természetesen mindennapi elvárássá váltak egy orvostechnikai eszközzel szemben.

A Bioptron végig kíséri egy család életét a kisgyermekkortól az idős korig. Hiszen a baba korban a pelenkakiütésektől kezdve, az első fertőző betegségekig, majd amikor eljön a kamaszkori pattanásos időszak, a fényterápia gyors és hatékony segítséget jelent.

A Bioptron nem Aladin csodalámpája, hanem az a csoda, ahogy az emberi szervezet reagál arra a fényspektrumra, amiről akár azt is mondhatnánk, hogy a nap legtökéletesebb utánzata. Hiszen csak azok a fénytartományok vannak benne, ami hasznos és mindent „levágtunk, kihagytunk” belőle, ami káros lenne. A szervezetünk sejtszinten olyan reakciókkal válaszol, amitől felgyorsulnak a gyógyulás folyamatok. A polarizált fényterápia legfőbb terápiás területei a fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés, immunrendszer támogatása és a sejtregeneráció.

Most elindul egy közös ünneplés

Ünnepeljük azokat a kollégákat, akik eljuttatták több mint 300 ezer háztartásba, 81 egészségügyi intézménybe és 800 háziorvoshoz a Bioptront. Felelevenítjük a legjobb Bioptron élményeket és elindítunk egy új riport sorozatot, ahol arra a kérdésre kapunk – igaz történeken keresztül – válaszokat, hogy MIT JELENT NEKEM A BIOPTRON?

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.