Egészség

Milyen esetekben ajánlják a védőnők a Bioptront a gyerekes szülőknek?

Védőnőkkel beszélgettünk a Bioptron fényterápiáról. Ők a munkájuk során a gyakorlatban látják a példákat, hogy milyen hatást lehet elérni a fényterápiával.

Darázsné Molnár Renáta érdeklődéssel állt a fényterápiához, először önmagán próbálta ki, egy gyulladásos folyamat kapcsán. Mivel a saját bőrén győződött meg a fényterápia áldásos hatásáról, elkezdte a mindennapi munkájában is használni.

Schmal Kinga védőnő is saját magán illetve a családtagjain próbálta ki először a Bioptron fényterápiát, hiszen csak így merte a gondozottjainak is ajánlani.

A fiatal szülők, akik talán már egészségtudatosabbak az előző generációknál, bizonyítékokra vágynak, és a védőnők hiteles tájékoztatása illetve az internetes leírások alapján szívesen használják a fényterápiát.

A védőnők tapasztalata szerint a nehézséget az okozza, hogy a fiatalabb generáció azonnali hatást akar látni, de amikor már az ötödik-hatodik szer sem segít például a kólikás csecsemőnél, az anyukák türelemmel fordulnak a fényterápiához.

Milyen esetekben ajánlják leggyakrabban a védőnők a Bioptront, mint kiegészítő terápiát?

Nagyobb gyerekek esetében megfázás, fülgyulladás, hörghurut, asztma, köhögés csillapítására ajánlják a szülőknek a szakemberek. Kisebb korban a hasfájás panaszainak enyhítésére használhatjuk, a szoptatás az akörüli problémák esetében segíthet a fényterápia. A fogzási fájdalmak csillapítására is bevethető, bőrproblémák esetén is kiváló megoldás.

Nézd meg a védőnőkkel készült beszélgetést az alábbi videóban:

A Bioptron készülékek vagy más Zepter termékek megvásárolhatók webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

 

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.