Egészség

Milyen az otthonod levegője? Van egy rossz hírünk (és egy jó!)

Figyelnünk kellene arra, mennyire tiszta a levegő, melyet nap mint nap belélegzünk.

Napjainkban mind a kültéri, mind pedig a beltéri légszennyezettség nagy gondot jelent. Otthonunkban, ahol a szennyeződéstől elzárva és biztonságban érezzük magunkat, valójában ugyanolyan légszennyezett levegőt szívunk, mint az utcán.

Évente több millió ember egészségére hatnak károsan a belélegzett levegőben lévő szennyezőanyagok. Egyre jellemzőbb, hogy otthonunkban, a TV előtt, a konyhában, a hálószobában, a fürdőszobában a levegő szennyezett.

Mit tehetünk ez ellen? Megelőző lépéseket kell tennünk, hogy elkerülhessük azokat az egészségügyi problémákat, amelyeket a légszennyezettség okozhat, saját és családunk jó közérzetéért és egészségéért.

A válasz a Zepter Therapy Air® iOn, amely hatékonyan küzd a zárt téri légszennyezettség ellen.

A légtisztítók legújabb generációja

A Therapy Air® iOn a Zepter otthoni használatra készült légtisztító készüléke, amely a hatékony és korszerű technológia segítségével tisztítja a levegőt és hozzájárul az egészséges környezet biztosításához.

A természetben zajló folyamatokat reprodukáló Therapy Air® iOn multifunkcionális, korszerű, formatervezett, használata pedig rendkívül egyszerű. Segítségével kristálytiszta levegőjű erdőben érezheted magad.

Ötlépcsős szűrőrendszer – kiemelkedő védelem
A Zepter Therapy Air® iOn 5 különféle légtisztító szűrővel rendelkezik:

  1. Elektrosztatikus előszűrő (antisztatikus szűrő)
  2. Középszűrő (antibakteriális szűrő)
  3. HEPA-szűrő
  4. Ezüst allergiapajzs (antiallergén szűrő)
  5. Aktív szenes szagtalanító szűrő (aktív szénszűrő)

A különféle szűrőket a szűrőház fogja egységbe, kis helyet foglalnak, és könnyen cserélhetők. Az ötlépcsős szűrőrendszeren való áthaladás során a készülék a legtöbb szennyeződést kiszűri. Az egyes szűrök áthatolhatatlan falat képeznek a szennyezőanyagok előtt.

A Therapy Air® iOn az ideális megoldás a légszennyezettség ellen. A készülék a légtisztító folyamatot ismétli, hatását folyamatosan tapasztalhatjuk.
Kiváló légtisztító hatás: a levegőben keringő szennyezőanyagok akár 99,995%-át kiszűri.

Erős szagtalanító hatás
A speciális szagtalanító szűrő eltávolítja az egészségre káros, gáz halmazállapotú szennyeződést illetve a kellemetlen szagokat. A készülék eltávolítja az illó, szerves anyagokat (toluén, benzol, xylén, sztirol, formaldehid, ammónia, acetaldehid), illetve az ecetsavakat (kivéve a szén-dioxidot és a szén-monoxidot).

Negatív ion-generálás
A nagy mennyiségű negatív ion friss levegőt biztosít az otthonodban.

Ezüst allergiapajzs
A speciális gyapotszerkezetű (nonwoven) alapanyagot ezüst-apatit, legionella-ölő, antibakteriális bevonat borítja, amely eltávolítja a baktériumokat és a legionella baktériumokat, ezek különösen a gyermekekre veszélyesek. A páfrányfenyő (gingko biloba) kivonata hatékonyan távolítja el az allergén anyagokat, az influenza vírust és a baktériumokat.

Turbó fokozat
Ha a légtér különösen szennyezett, a készülék turbó fokozatra állítva gyorsított üzemmódban tisztítja meg a helyiség levegőjét.

Végre mélyeket lélegezhetsz, élvezheted az otthoni levegő tisztaságát!

A készülék vagy más Zepter termékek megvásárolhatók webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.