Egészség

Mi a jó a Bioptron lámpában?

A Bioptron fényterápiát hosszú ideje használják a gyógyításban és megelőzésben, hatékonysága bizonyított. A Bioptron gyógyító fénye nem véletlenül nyerte el a „Legjobb energiaalapú eszköz” (Best Energy Based Device) díját a 2014. október 24-25-én Párizsban megrendezett 2. AMEC európai esztétikai és bőröregedés elleni orvostudományi konferencián. A díjak mellett azonban nagyon fontosak számunkra vásárlóink visszajelzései is. Örülünk neki, hogy számtalan elégedett Bioptron használó van.

Kiváló termék, elégedett vásárlók

„2006 óta van már Bioptron lámpánk, amit az egész család nagy megelégedettséggel használ, és amivel igen kimagasló eredményeket értünk el.  Férjem inzulinos cukorbeteg, ennek tünetét, például azt, hogy a lába hideg enyhítette a lámpa, hiszen a lábán a vérkeringés újra beindult. A hasára is irányítja, amivel a hasnyálmirigyét kezeli, így a cukorszintje és a vérnyomása tulajdonképpen nagyon szépen beállt. A fiam a mellkasára használja és az arcára, mivel igen allergiás volt. Már javult az állapota. Magam bypass műtéten estem át, amióta a lámpát használom a vérnyomásom normalizálódott, fájdalmaim megszűntek. Mindenkinek szívből ajánlom használatát.

Szeretettel, V. Terézia”

„Köszönetet szeretnék mondani Önöknek ezért a csodálatos készülékért. A Bioptron nekem például a szememre, ízületeimre volt csodálatos hatással. Ezen kívül a család minden tagja rendszeresen használja. Nagyon jó sebgyógyító hatása van. Ezen kívül fej, fül, torokfájás, nátha és allergia ellen is használható. De azt hiszem, hogy szinte minden fájó pont kezelhető ezzel a készülékkel.

Köszönettel, F. Lőrincné”

„Egy éve használom a Bioptron lámpát. Tapasztalataim a legmesszebbmenőkig kedvezőek: kettes típusú cukorbeteg vagyok. A sebgyógyulásomat nagymértékben elősegítette, a reumás betegségeimre – pl. lumbágó, térdízület fájdalom – kiválóan hat. Férjem szürkehályog műtét után használta, és a gyógyulás teljes mértékben pár nap alatt észlelhető volt. Harmadik unokám néhány betegségét is gyorsan és tünetmentesen gyógyítottuk vele, pl. nátha, esés következtében szerzett sérülése, vagy ekcémája, ami pár hét alatt teljesen eltűnt.

Köszönet a feltalálónak és a forgalmazónak, B. Miklósné”

„Hét évvel ezelőtt vásároltam a Bioptront a színterápiás készlettel. Nagyon sok betegségem gyógyítottam vele: lumbágót, arcüreggyulladást, torok- és tüdőgyulladást, térdízületi gyulladást. Gyógyszereket már nem szedek, csak reggel és este tornázom rendszeresen. A Bioptron fényterápia a fájdalmamat teljesen elmulasztotta. Orvoshoz egy évben már csak egyszer járok.

Sz. Annamária”

„Két hónapja vásároltam a párommal a Bioptron lámpát és a légterápiás készüléket. A légtisztító által éjszakánként sokkal nyugodtabban alszom, tiszta levegőt lélegzem be, sokkal jobb a közérzetem. A lámpa pattanásokat tüntetett el, fejfájást szüntetett meg, felgyorsította a vérkeringésem. Munka után hazatérve nem érzem azt a fáradságot, amit korábban. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

M. Heléna”

1 hozzászólás

  1. Ördög Istvánné

    2015-09-20 at 11:40

    1996 óta van Bioptron lámpánk. Először a kisméretű volt, most a közepes. Nekünk azóta nem kellett antibiotikumot szedni csak kb. kétszer. Fájdalomcsillapítóra sincs szükség. Nagyon jó hogy van, már a gyerekeink is használják. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.