Friss

Indul a nagy Zepter-teszt Borbás Marcsival!

Elindul Borbás Marcsival a nagy Zepter-teszt! A Gasztroangyal házigazdját felkértük arra, próbálja ki edényeinket és mondja el őszintén, mit gondolok róluk. Három hónapon át, heti rendszerességgel érkeznek majd az újabb és újabb videók. Kíváncsian várjuk az eredményt! Kicsit izgulunk…

„Kíváncsian álltam a felkérés elé, hiszen eddig én jellemzően hagyományos edényekben készítettem az ételeket. Kicsit szkeptikus voltam a Zepter által képviselt új technológiával kapcsolatban. Egy márka, amit mindenki ismer legalább hallomásból, de mintha az edényeik igazi mibenlétével kevesebben lennének tisztában. Így vagyok én is a Zepterrel.”
– mondta a felkérés előtt Marcsi.

Érdemes hétről hétre nyomon követni a teszt állomásait!

A sorozat alatt egy nyereményjátékot is indítunk! A helyes választ beküldők között értékes, a Zepter által felajánlott ajándékokat sorsolunk ki minden héten. A teszt legvégén pedig, a fődíj boldog tulajdonosa lehet közületek valaki, aki legalább egy helyes választ küldött a játék alatt. A fődíj a Zepter által felajánlott edényszett, melynek tartalmáról a Gasztroangyal közössége dönt majd!

Lássuk hát, mit tud a Zepter igazán!

4 hozzászólás

 1. Somossy Nóra

  2015-09-03 at 09:20

  Több mint 20 éve használom! Nagyon szeretem. Már nem tudnám elképzelni nélküle!

  • Csepeli Sándorné

   2015-10-27 at 07:40

   Nagyon örülök, hogy így meg van elégedve a cég termékével. Gratulálok az akkori jó döntéséhez.

 2. Madarász Mihályné

  2015-09-03 at 12:05

  Jó pár évvel ezelőtt kaptam a meglévő fazekamhoz “kukta” fedelet és kosarat a hús kiemeléséhez. A használati utasítás szerint az első ütemben nem kell vizet önteni a húsra, csak kb 0,5dl-t. A zöld tartomány elérésekor tartalékra állítani és sertéshús esetén én kb. 18-20 percig nyomás alatt tartom, utána hideg vizet engedek rá, hogy ki tudjam nyitni. Akkor felöntöm a megfelelő mennyiségű hideg vízzel, fűszerezem és hozzáadom a zöldségeket.Továbbiakban hagyományosan fejezem be a főzést. Először nem akartam hinni a módszer sikerében, de rá kellett jönnöm, hogy a legjobb megoldás ami létezik. Azt gondoltam, hogy nem lesz olyan ízletes a leves, mint a vízbe feltett társa. A legjobb az benne, hogy a forró húst, csontot felöntjük hideg vízzel és kicsapódik a zsír, amit el lehet távolítani a színéről. Mint tudjuk a kifőtt zsír élvezeti értéke nem jó, ellentétben a kisütött zsírral. A fazekam olyan régi, hogy még a fogantyú alatt fekete a műanyag. Legnagyobb megelégedésemre használom az eredeti, és a kuktafedővel egyaránt.

 3. dr.Ördögné Vecsey Katalin

  2015-09-03 at 17:23

  Kedveseim! Nagyon-nagyon jó ötletnek tartom a két szuper dolgot összekapcsolni. Izgulni azonban nincs miért. Nekünk 1995 óta vannak edényeink, nagyon szeretem mindet. A poharak is “törhetetlenek”. A turmixgép is szuper! Szóval, várjuk kíváncsian a kedvenc szakácsnőnk műsorát!:)

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.