Otthon

Így lesz ragyogó az otthonod rövid idő alatt

Tavaszi nagytakarítás… Hogyan csináljuk, hogy ne legyen rémálom, mire végeztünk vele?

Senki sem imád takarítani (kivéve a tisztaságmániásokat), ezért jobb minél rövidebb idő alatt letudni. Pár kipróbált és bevált tipp, és nemcsak gyorsabban leszünk kész a nagytakarítással, hanem még akár élvezhetjük is, hogy mennyire hatékonyak vagyunk.

  • Először is, ne vállaljunk mindent magunkra. Kérjük meg a családtagjainkat, hogy segítsenek be. Mindenki válasszon egy részfeladatot, amihez a legnagyobb kedve van, így sokkal gyorsabban végzünk.
  • Másodszor: részleteiben is tervezzük meg, hogyan haladunk a takarításban. Két módszer van: vagy helyiségről helyiségre haladunk, vagy egy bizonyos feladatot mindenhol elvégzünk, aztán váltunk másik feladatra. Mindegy, melyik utat követjük, a titok abban rejlik, hogy olyan készülékekkel álljunk neki a nagytakarításnak, amelyek jelentősen lerövidítik az idejét!

A GŐZTISZTÍTÓ

Ez az egyik legpraktikusabb módszer, a gőz természetes erejét használja ki. A magas hőmérsékletű gőz fertőtlenít, tisztít, és minden baktériumot elpusztít. Az erős gőznyomás még a legmakacsabb szennyeződéseket is könnyedén eltávolítja káros vegyszerek használata nélkül, valamint olyan nehezen elérhető helyek takarításával is elboldogul, amelyek a legtöbb hagyományos takarítóeszközön kifognak.

A PORSZÍVÓ

Mik a kívánalmak? Jól szívja a port, szedje össze még a szabad szemmel nem látható szennyeződést is. Létezik száraz és nedves porszívózás is, a nagytakarítás alkalmával mindkettőt vessük be.

… ÉS A KETTŐ KOMBINÁCIÓJA!

Gőztisztítás és porszívózás egyszerre? Bizony, a TUTTOLUXO 6SB a gőztisztítást és a porszívózást is magasabb szintre emeli a két technika erejének ötvözésével. A folyamatos gőznyomás és a 148°C-os hőmérséklet mélyen a szőnyegekbe, matracokba, és kárpitszövetekbe hatolva pusztítja el a poratkákat, miközben a hatékony porszívó felszívja a port és az atkák tetemeit.

A NYERŐ VÁLASZTÁS:

A TUTTOLUXO 6SB a kiegészítői révén gyakorlatilag az összes házimunkát képes elvégezni, legyen szó portalanításról, makacs és zsíros szennyeződések fellazításáról, folyadékok felszívásáról, ablak, csempe, fuga, csaptelepek, mosdók és mosogatók, sütők és tűzhelyek, vagy éppen a szinte elérhetetlen szegletek tisztításáról és fertőtlenítéséről. A nagy teljesítményű vasaló révén kivasalhatod, kigőzölheted, felfrissítheted, fertőtlenítheted és szagmentesítheted a legérzékenyebb ruháidat, vagy a lakásban található bármely textíliát és kárpitot, vízszintes vagy akár függőleges helyzetben is.

És ha már tiszta a lakásod: a TUTTOLUXO 6SB nagy előnye, hogy egészségesebbé varázsolhatja otthonunkat a belőle távozó párásított levegő segítségével. Ráadásul a TUTTOLUXO 6SB technológiája a környezetünk levegőjét is tisztítja, ugyanis szűrőrendszere majdnem 100%-ban kiszűri az eszközön keresztülhaladó porszemcséket.

A csodálatos Tuttoluxo 6SB-t vagy más termékeinket megvásárolhatod webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.