Így főzz velünk!

Hűsítő finomságok a More Juice Press segítségével

Bár a nyárnak hivatalosan vége, a jó idő és a fagyiszezon még kitart. A More Juice Press használatával nagyon egyszerűen készíthetünk otthon is változatos, egészséges fagylaltokat. A jégkrém készítéséhez párszáz forintért lehet kapni formát, de akár egy kisebb műanyag pohárba is tehetjük, csak ne felejtsünk el pálcikát is beletenni.

JEGES SMOOTHIEK TÖBB VARIÁCIÓBAN

A legegyszerűbb smoothie-fagylalt csak gyümölcsökből készül, válogassunk össze mindenféle piros gyümölcsöt, nagyjából 20 dkg-ot, préseljük le a More Juice Press segítségével, majd a smoothie-t öntsük bele a formákba és fagyasszuk le. Ha krémesebb jégkrémet szeretnénk, akkor adjunk hozzá egy kis pohárnyi natúr joghurtot – minél több joghurtot használunk, annál finomabb, krémesebb lesz a jégkrémünk állaga. Ezt természetesen még tovább is variálhatjuk, tehetünk bele csokoládédarabokat, kukoricapelyhet vagy darált mandulát, mogyorót is, a textúrák variálása különleges fagylaltot eredményez.

Akinek nem elég a gyümölcs édessége, az használhat mézet édesítésre vagy tökéletesen alkalmas erre egy túlérett banán is, ami még a smoothie állagát is sűríti, így kicsit lassabban olvad majd a jégkrém.

ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI!

KATTINTSON AZ ALÁBBI LINKEK VALAMELYIKÉRE!

Bemutatjuk a More Juice Press Frozent!

Ha bármelyik termékünkkel kapcsolatban tájékoztatást kér, ide kattintson!

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.