Mindent az otthoni víztisztításról

Fordított ozmózis technológiával a vízszennyezés ellen

Az egyre nagyobb mértékben szennyezett természetes víz körforgásba kapcsolódik be az emberi vízfogyasztás körforgása is. Kútjainkkal a talajból vételezünk vizet, majd a használat után juttatjuk vissza tavainkba, folyóinkba, a természetes körforgásba, de sajnos ebbe a körforgásba bekerülnek különféle szennyeződések is, melyeket egészségünk érdekében meg kell szűrnünk, hogy aztán a hétköznapokban fogyasztható vizet használhassunk.

Ezek a szennyeződések többfélék lehetnek, úgymint baktériumok, vírusok, gombák, vagy kémiai szennyezőanyagok, mint arzén, nehézfémek, vas, növényvédő szerek maradékai és még hosszasan sorolhatnánk őket. Az élő szervezetnek azonban nagy szüksége van a tiszta vízre és a megfelelő folyadékbevitelre, hiszen egy 75 kg felnőtt szervezet 50 liter vizet tartalmaz. Egy ember évente több mint 1000 liter folyadékot iszik. A veséken naponta 180 liter testnedv folyik át. Az agynak 78%-a, a vér 86%-a, a szív 77%-a, a máj 84%-a, az izmok 70%-a víz.

Különféle technikák adottak már a víztisztításra, melyek közül a fordított ozmózis az egyik leghatékonyabb.

Az ozmózis egyébként egy spontán oldószer áramlási folyamat, egy félig-áteresztő membránon keresztül az alacsonyabb koncentrációjú oldatból a magasabb koncentrációjú oldat felé. A membrán átengedi az oldószert, de nem engedi át az oldott anyagot. Az ozmózis oka az ozmotikus nyomáskülönbség, amit az oldatok koncentráció különbsége hoz létre. Így ez akkor jön létre, amikor elválasztunk két különböző koncentrációjú oldatot. A fordított ozmózist legelőszőr a haditengerészetnél használták a sós tengervízből ivóvíz előállítására. Az egészségügyben a magas vérnyomás kezelésben és a vese dialízis során nagyon hatékony a fordított ozmózissal tisztított víz használata.

Ez egy olyan víztisztítási megoldás, amely eltávolítja a szerves szennyeződéseket, az oldott részecskéket, a nehézfémeket, a baktériumokat és a vírusokat is az ivóvízből. A folyamat során a vizet nagy nyomáson, egy membránon préselik át, ami átengedi a vízmolekulákat, de fennakadnak rajta az idegen anyagok. A végeredmény pedig: kristálytiszta víz.

A Zepter is ezt a technológiát alkalmazza a víztisztítás területén.

Az AqueenaPro egy technológiailag fejlett vízszűrő, amely a leghatékonyabb szűrési folyamaton alapul. A gépet 5 szintű szűrőrendszerrel látták el, ami biztosítja a víz lehető legalaposabb tisztítását és lényegében minden veszélyes szennyezőanyagot eltávolít, így a víz tiszta és egészséges lesz.

Az AqueenaPro élenjár a kategóriájában és kiemelten támogatja a fordított ozmózis folyamatának megfelelő működését.

  • Új generációs fordított ozmózis membránt tartalmaz, amely a biztonságos üzemeltetés érdekében integrálva van a membrán keretébe.
  • Új generációs, nagynyomású szivattyúja van, amely stabil körülményeket biztosít a fordított ozmózis membrán számára, így az kiemelkedő hatékonysággal tud üzemelni.
  • Többfunkciós mágneses szeleppel rendelkezik, amely automatikusan leengedi a vizet a fordított ozmózis membránról és egyúttal a felesleges víz áramlását is szabályozza.

Ne féljünk az új technológiáktól, hiszen az egészségünk múlhat rajta!

ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI!

KATTINTSON AZ ALÁBBI LINKEK VALAMELYIKÉRE!

Akit érdekel, hogy a Zepter vízszűrő rendszere, itt még talál bővebb információt.

Bemutatjuk a Zepter otthoni víztisztítással kapcsolatos ajánlatait:

Ha bármelyik termékünkkel kapcsolatban tájékoztatást kér, ide kattintson!

NEM MINDEGY, HOGY MIT ISZUNK!

A testünk 70%-a víz, és a víz azon 4 elem egyike, amelyek nélkül nem létezhetne élet a Földön. A tömeges iparosítás jelentősen megnehezítette, hogy tiszta vízhez jussunk, pedig a napi folyadékbevitelre mindig ügyelnünk kell, hogy elkerüljük a dehidratáltságot. A csapvízben – amelyet nap, mint nap fogyasztunk – benzin, fluoridok, gyógyszerek, rovarirtó szerek, ólom, azbeszt, nitrátok, vagy akár radioaktív hulladékok oldott maradványai is előfordulhatnak. Az ilyen, gyakran előforduló szennyezőanyagok hosszú távon már alacsony koncentrációban is káros hatással lehetnek az egészségünkre; rossz közérzetet, rosszullétet, illetve máj- vagy idegkárosodást okozhatnak, sőt, akár rákos megbetegedések kialakulásához is hozzájárulhatnak.

ZEPTER VÍZTISZTÍTÓ RENDSZER

A Zepter kiemelkedően hatékony víztisztító rendszere a legmodernebb fordított ozmózis technológián alapul és ideális megoldást jelent a tiszta és egészséges víz biztosítására, legyen szó ivóvízről, főzésről, vagy akár takarításról. Speciális vízszűrői járulnak hozzá az otthoni víztisztítás leghatékonyabb formájához, melynek köszönhetően a ballonos víz örökös cipekedésétől is megóvhatjuk magunkat.

A tisztított víz olyan tiszta és friss, hogy íze és minősége a hegyi patakok vizéhez hasonlítható.

  • Főzzön egészségesebb ételeket és élvezze a tea vagy kávé valódi ízét!
  • Előzze meg a fogszuvasodást!
  • Gondoskodjon gyermeke egészségéről!
  • Maradjon formában!

1 hozzászólás

  1. Pingback: A víz lesz a jövő aranya – A víz világnapja – Egészséges életért

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.