Friss

Értékes összetevők a természetből

La Danza Age Defense öregedésgátló szérum:

Számos tényező hozzájárul a bőrünk öregedéséhez. Bizonyos mértékig tudunk tenni a bőr idő előtti öregedését okozó külső hatások ellen, például a napsugárzás, az alváshiány, vagy az egészségtelen ételek kerülésével. Ugyanakkor a természetes öregedési folyamat elkerülhetetlen; idővel mindannyiunk arcán megjelennek a látható ráncok. Természetes, hogy egy bizonyos életkor után arcbőrünk veszít fiatalos teltségéből és vékonyabbá, szárazabbá válik. Mit tehetünk azért, hogy a lehető legtovább megőrizzük arcbőrünk fiatalosságát és frissességét? Hogyan tudjuk legalább lelassítani az idő kerekét?

A Zepternél a természethez fordultunk inspirációért és a legértékesebb alapanyagokért. Megfigyeltük, hogy bizonyos növényekben és tengeri hínárokban olyan tulajdonságok alakultak ki, amelyek segítségével a különösen mostoha viszonyokat és a környezet változásait is jól viselik. Ezeknek a tulajdonságoknak az emberi öregedési folyamatok lassítása során is hasznát vehetjük. Az Age Defense öregedésgátló szérumunk kifejlesztésekor az amazóniai őserdőkből, a francia tengerpartokról, és az óceánokból szereztük meg a legértékesebb természetes összetevőket.

A La Danza Age Defense öregedésgátló szérumhoz a természet alábbi ajándékait hasznosítottuk:

Laminaria ochroleuca: barna tengeri hínár

A Laminaria ochroleuca (barna tengeri hínár) egy sárgásbarna tengeri hínár, amely nagyjából 1,5 méter hosszúságot ér el és a hideg óceánok mélyebb részein található. Azon kevés hínárfajok közé tartozik, amelyek szövetei meggátolják az epifita (álélősködő) növények és az óceánok alján vagy egyes növények testén élő állatok megtelepedését, valamint az UV sugaraknak is ellenállnak. A barna hínárból származik az antileukin 6, amely a La Danza öregedésgátló szérum egyik forradalmi aktív összetevője. Ez az anyag bizonyítottan képes fenntartani és helyreállítani a bőr hidrolipid rétegének egyensúlyát, jelentős gyulladáscsökkentő hatással bír, továbbá segít megvédeni a DNS épségét a káros UV sugarakkal szemben.

Sacha inchi (inka mogyoró)

Az Sacha inchi, vagyis az inka mogyoró, egy Peru magasabb vidékeiről származó növény magja. Kiemelkedően gazdag tápanyagforrás, amelyet már 3000 éve termesztenek és fogyasztanak az amazóniai őserdő területén. A magok nagy mennyiségben tartalmaznak fehérjéket, Omega 3, 6, 9 zsírsavakat, E-vitamint (alfa-tokoferol), karotionoidokat (A-vitamin), és étkezési rostokat. Az inka mogyoró a természet leggazdagabb Omega-3 forrása és tudományos kutatások igazolják, hogy hatékonyan segíti a sejtregenerálódást, valamint csökkenti a bőr gyulladásait és az irritációt.

Sziksófű

A sziksófű gyakori növény a La Manche csatorna francia partjainál, jellemzően a homokban nő. A hydrosalinol egy egyedülálló természetes összetevő, amelyet a sziksófűből vonnak ki. A növények a dagály idején szinte teljesen víz alá kerülnek, apálykor viszont erős szél és napsugárzás éri őket. A sziksófű ezekhez a szélsőséges körülményekhez egy sajátos víz- és ammóniumion-szállító rendszer segítségével alkalmazkodott, amely kulcsszerepet játszik abban, hogy megvédje ezeket a növényeket a kiszáradástól és a sókoncentráció jelentős ingadozásától. A hydrosalinol bizonyítottan segít a bőr nedvességtartalmának fenntartásában és közreműködik a bőr hidratálásában.

A La Danza bőrápoló termékcsalád tehát ezekre az értékes természetes összetevőkre, a kiemelkedően hatékony formulákra, és a svájci nanotechnológiára alapul. A természet és a tudomány harmonikus szinergiája a legmagasabb szintű szépségápolást nyújtja, amellyel hatékonyan felveheti a harcot a ráncokkal szemben.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.