Egészség

Bioptron az orvosképzésben

Ezekben a pillanatokban zárul egy négynapos orvosi konferencia, ami a hazai családorvosok – vagy ahogy régen neveztük – háziorvosok továbbképző, pontszerző konferenciája.

Magyarországon az a törvény, hogy időről időre meg kell újítani szakmai tudásukat orvosainknak egyrészt kötelező, másrészt szabadon választott szakmai témákban. A Bioptron fényterápia, abban a kitüntetésben részesült, hogy már két éve része lehet tananyagként ennek a programnak, melyet a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Családorvosi Tanszéke vezet, szervez és bonyolít le egész évben országosan.

Ez a siófoki rendezvény a legnagyobb esemény volt, ahol a Bioptron standon több mint 400 orvos fordult meg, tudott meg még többet kollégáinktól a polarizált fényterápia, mint kiegészítő terápia lehetőségeiről és magáról a Bioptron orvostechnikai eszközről.

A Biopron jelenlétét csak fokozta, hogy nem csak kiállítóként, hanem Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja főtámogatójaként a kamion előtti területen prevenciós tanácsadó ponton is látható volt, ahogy látható egész évben, közel 200 helyszínen az egész ország területén. Múlt évben több mint 10 ezer érdeklődő egészségtudatos emberrel találkoztunk ezen program keretein belül, akik számára fontos az egészég megőrzése és a betegségek gyors és hatékony gyógyítása.

Dr Tamás Ferenc SOTE Családorvosi Tanszék, tanszékvezető és Dr Vajer Péter AEKH, alapellátási igazgató

30 éves a Bioptron

2018 az elismerés éve, mert a Bioptron Társadalmi Felelősségvállalásért díjat kapott, melyet 75 szakmai szervezet jóváhagyásával a Népegészségügyi Konferencián adtak át. Nagyon büszkék vagyunk a mögöttünk lévő évekre, arra, hogy amit ígértünk ügyfeleinknek a Bioptron hatásáról, azt a termék be is váltja. Ezért rendkívül kimagasló a Bioptron márka pozitív megítélése, reputációja. Nekünk megtiszteltetés, akik egy ilyen márkáért dolgozhatunk és egy ilyen terméket „adhatunk örök használatba” kedves vásárlóinknak, akik akkor még nem is sejtik, hogy Bioptron FUN-tagokká válnak. A Bioptron döntés kérdése, döntés amellett, hogy nem megússzuk, hanem megelőzzük a betegségeket.

Az elmúlt több mint 20 évben Magyarországon a Bioptron fényterápia egyik legnagyobb sikerét a nehezen gyógyuló sebek kezelésében, mint komplementer kezelés érte el.

Szerencsére egyre többen tudják, hogy a polarizált fényterápia további, klinikailag igazolt terápiás területei is léteznek:

A Bioptron fényterápia számos tanúsítvánnyal rendelkezik és gyógyító hatása klinikailag igazolt az alábbi területeken:

  • Anti-Aging kezelések
  • Fájdalom
  • Sebek
  • Bőrgyógyászati problémák
  • Sportsérülések
  • Gyermekek kezelése
  • Téli depresszió (Seasonal Affective Disorder, SAD)

További információk, klinikai vizsgálatok, szakirodalom

Hivatalos honlapunk: Katt ide!

Nanotechnológia a Bioptronnal való gyógyításban:


Interjúk professzor dr Pavlik Gábor egyetemi tanárral (MTA doktora, Testnevelési Egyetem, Egészségtudományi és Sportorvosi Tanszék)

Hogyan hat a Bioptron?

Mire jó a Bioptron?

Hogyan hat a Bioptron sorozat Dr. Grófcsik Alexandrával:

Fájdalomcsillapítás


Immunrendszer támogatása


Gyulladáscsökkentés


Szövetregeneráció, sebgyógyulás


Ödémák


Téli depresszió SAD


Interjú Dr. Pap Péter plasztikai sebésszel:


A termékek már online is megrendelhetők!

 

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.