Így főzz velünk!

Bemutatjuk a jövő konyháját

Az, hogy milyen edényben főzünk, befolyásolja ételünk és életünk minőségét. A jövő konyhájával gondoskodunk egészségéről, miközben az ételek megőrzik igazi ízüket.

Kevesebb idő alatt tartalmasabb ételeket energiatakarékosan

A bő zsiradékkal történő sütés több kalóriával, a hosszú sütési idő pedig a tápanyagok és vitaminok elvesztésével jár, miközben például a húsok elvesztik tömegük jelentős részét. A hagyományos edényekben, bő vízben, hosszú ideig kell főzni, ami jelentősen megnöveli a víz- és energiafogyasztást, miközben az ízek intenzitása csökken, az ételek elvesztik természetes állagukat és színüket, a tápanyagok és vitaminok jelentős része kioldódik vagy megsemmisül. A hozzáadott só fokozza az ételek ízét, de számos egészségügyi kockázattal jár. Megfelelő konyha technológia mellett erre nincs szükség, hiszen az élelmiszerek természetes só tartalma biztosítja a finom ízeket.

A főzés időigényes, gyakran ott kell állni a tűzhely mellett, hogy nyomonkövessük a főzés folyamatát és elkerüljük a problémákat.

zepter3

Nem is gondolnánk, de életünk folyamán milliós nagyságrendű összeget, rengeteg tápanyagot és sok időt veszítünk, mert hagyományos edényekben és módszerekkel sütünk, főzünk, és eközben még a tűzhely mellett is várakoznunk kell. Ráadásul így egészségünk védelmi vonala is folyamatosan gyengül.

A Zepter Masterpiece főzőrendszere képes rá, hogy önszabályozóan főzzön. Segít megőrizni az ételek természetes, egészséges összetevőit, mindezt akár 70 %-os energiamegtakarítással!

1 hozzászólás

  1. csepeli sàndorné

    2015-12-01 at 07:51

    Nagyon jók a receptek.Egyszerüen mutatjàk be az ételek elkészitédi módjàt

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.