Egészség

A tökéletes mosoly titka: szájápolás felsőfokon

Talán nem is hinnéd, de a szánknak is van „immunrendszere”, egy olyan védekező mechanizmusa, amivel a szervezeted megóvja a szájüreg egészségét, és egyúttal védőbástyát emel a teljes szervezet számára.

Napjaink „modern” életvitele számtlalan egészségügyi problémát vet fel – gondolj csak az egész napos ülőmunkára – amivel nem elég számolnunk, de tennünk is kell valamit, ha nem akarjuk, hogy az élettartamunk jelentősen megrövidüljön, vagy az életminőségünk csökkenjen egy bizonyos szint alá.

A környezeti hatások olyan gyulladásos reakciókat válthatnak ki a testünkből, melyek később az egész szervezetünkre átterjedve jelentős mértékben csökkentik annak ellenállóképességét. Egyre több kutatás mutatja ki, hogy a kezdetben tünetmentes gyulladásos folyamatok gyakran a szájüregben indulnak el. Ennek első lépcsőfoka, amikor a szájüreg mikrobiális egyensúlya felborul, és ún. periodontitis, azaz fogágybetegség alakul ki. Ennek a krónikus, degeneratív folyamatnak a visszafordításához azonnali kezelésre van szükség.

A Zepter klinikailag tesztelt svájci és német technológiával készített szájhigiéniai termékeivel egyszerűen megőrizheted az egészségedet. Nem kell többet félve menni a fogorvoshoz, és a mosolyod is lenyűgözően egészséges lesz.

A PerioSafe Oral Health fogkrém és szájvíz ideális választás azok számára, akik szájüregi gyulladásban szenvednek, és azoknak is, akiknek a megelőzés fontos.

A termékben található B5 provitamin és panthenol segíti a sebek gyógyulását, a szájvíz azonnal megszünteti a szájszagot, a fogkrémmel történő együttes használatát követően 12 órán át meggátolja a lepedékképződést a fogakon.

A PerioSafe Oral Health fogkrém antibakteriális hatóanyagai:

  • Micro Silver BG – a tiszta ezüstrészecskékkel természetes módon érhetünk el antibakteriális hatást antibiotikumok, klórhexidin-diglükonát, vagy triklozán használata nélkül. Sterilizáló anyagként az ezüst körülbelül 650 féle kórokozó semlegesítésére alkalmas, beleértve a szájüregben található vírusokat és baktériumokat. A MicroSilverBG megelőzi a gyulladást és a további lepedékképződést.
  • Eugenol – elősegíti a fogíny regenerálódását, továbbá antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

Használj te is megbízható szájápolási termékeket, hiszen az egészséged megőrzése mindennél fontosabb!

Termékeinket megvásárolhatod webshopunkban, illetve kipróbálhatod tanácsadóinknál és bemutatótermeinkben. Ha kérdésed van, írj nekünk.

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.